MENÜ

Beşiktaş açıklaması: 11 çıkaramaz hale geldi!

Beşiktaş, Süper Lig'de haftalardır zirveyi kimseye bırakmadı. Son olarak Aboubakar, Larin ve Atiba gibi gole direkt etki eden yıldızlarından yoksun kalan Siyah-beyazlılar, Kayserispor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle alkış aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın kısıtlı kadroyla oynattığı oyunu yorumladı.

Beşiktaş, dar kadrosuna rağmen Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında zirveyi kimseye bırakmadı. Son olarak Aboubakar, Larin ve Atiba gibi gole direkt etki eden yıldızlarından yoksun kalan Siyah-beyazlılar, Kayserispor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle alkış aldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın kısıtlı kadroyla oynattığı oyunu yorumladı.

Beşiktaş'ın sakatlıklar sonrası daralan kadro problemini yorumlayan Serkan Akcan, "13 oyuncuyla 34. haftaya lider giren takım, 35. haftaya 11 çıkaramaz hale geldi. Dolayısıyla Gökhan Töre'den santrforsuz oyun yaratmak, bir teknik direktörlük becerisidir. Sergen Yalçın, krizi fırsata çevirme konusunda karar verdi ve tuttu." dedi.

YORUM YAZ