MENÜ

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan N'Sakala sıkı çalışıyor!

Süper Lig ekibi Alanyaspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Fabrice N'Sakala, gazetemiz Fanatik'e konuştu. Adı bir süredir Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Kongolu sol bek, geleceğiyle ilgili yöneltilen soruya ise, ''Transferde seçim yapmak her zaman zordur.'' dedi. Yıldız oyuncu lige hazır olarak başlamak için ise bireysel antrenmanlarını hız kesmeden sürdürüyor. N'Sakala son olarak açık bir alanda spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Transfer döneminin gözde futbolcularından Aytemiz Alanyaspor'un sol beki Fabrice N'Sakala, geleceği hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Gazetemize röportaj veren deneyimli savunmacı, "Adımın Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılması çok güzel. Her futbolcunun oynamak istediği takımlar. Bu yüzden seçim yapmak çok zor. İki takım taraftarları da ‘bize gel’ diyor. Sürece bakacağım ve beni kim daha fazla istiyorsa, ona göre kararımı vereceğim" dedi.

Büyük takımlarda oynamaya hazır olduğunu belirten N'Sakala, "Şampiyon olmak, kupalar kaldırmak en büyük amacım. Şampiyonluklara hazırım" dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan kimseyle irtibatta olmadığını söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, "Sanırım koronavirüs bittikten sonra transfer tekrar gündeme gelecek. Sezonu Alanya'da bitireceğim ve en iyisini yapmaya çalışacağım" ifadesini kullandı.

Yıldız oyuncu bireysel antrenmanlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Açık bir spor salonunda antrenman yapan 29 yaşındaki futbolcu antrenman görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUM YAZ