MENÜ

Valerien Ismael imzayı attı! Kovulacak derken...

Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Fransız Valerien Ismael İngiltere Championship ekiplerinden Watford'la olan sözleşmesini resmen uzattı.

Valerien Ismael imzayı attı! Kovulacak derken...

Beşiktaş'ın eski antrenörü Valerien Ismael, Sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Watford ile sözleşmesini uzattı.

Haberin Devamı

Watford Sportif Direktörü Cristiano Giaretta; kulüp sahibinin ve yönetim kurulunun Valerien Ismael'in oynattığı futboldan ve onun yöntemleirnden keyif aldığını belirtti. Henüz isteidkleri noktaya ulaşamadıklarını da söyleyen Giaretta'nın açıklamaları şöyle;

Valerien Ismael imzayı attı Kovulacak derken...

Henüz istediğimiz noktalara ulaşamadığımız doğru, ancak bize büyük güven veren şey, çalışma ve görebildiğimiz ilerlemedir. Bu sezon değiştiğimizi ve her yerde olumlu bir atmosferin olduğunu hissedebiliyoruz. Valerien'e güveniyoruz. Sözleşme uzattığımızı teknik heyet ve futbolculara da ilettik ve olumlu tepki aldık. Artık önümüzdeki Sunderland maçına odaklanmalıyız.

Watford, Championship'te 9 maçta 2 galibiyet alırken 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 24 takımlı ligde 20. sırada yer aldı.

Valerien Ismael imzayı attı Kovulacak derken...

 

 

 

YORUM YAZ