MENÜ

Valentin Rosier'den Francesco Farioli sözleri! 'Türkiye’den hatırlıyorum'

Siyah-Beyazlılar’da kadro dışı kaldıktan sonra Nice’e kiralık olarak transfer olan Valentin Rosier, ilk kez konuştu. Fransız sağ bek, “Kimseyi suçlamıyorum. Kadro dışı kaldığım için maç eksiğim var. Formumu yakalamam için biraz zamana ihtiyacım olacak” dedi.

Valentin Rosier'den Francesco Farioli sözleri! 'Türkiye’den hatırlıyorum'

Beşiktaş’tan sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla Nice kiralanan Valentin Rosier, transfer süreciyle ilgili konuştu. Rosier yaptığı açıklamada, “Nice’in bana ilgisi yeni değildi. Yazın sportif direktör ve hocamızla konuşmuştum. Nice’i daha önceden tanıyordum. Buranın tarihi bir kulüp olduğunu biliyordum” dedi. Deneyimli sağ bek, “Beşiktaş’ta yeni yönetim bizimle devam etmeme kararı aldı. Kimseyi suçlamıyorum. Kadro dışı kaldığım için maç eksiğim var. Formumu yakalamam için biraz zamana ihtiyacım olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Farioli’yi hatırlıyorum’

Nice’in hocası Francesco Farioli ile ilgili konuşan Fransız oyuncu, “Farioli’yi Türkiye’den hatırlıyorum. Onun takımlarının bir DNA’sı ve karakteri var. Burada onunla çalışacağım için çok mutluyum. Uğrunda mücadele etmek istediğiniz bir antrenör olması önemli. Avrupa’da üst düzey maçlarda oynadım. Ekstra biri değilim belki ama tecrübem var” şeklinde konuştu.

Valentin Rosierden Francesco Farioli sözleri Türkiye’den hatırlıyorum

YORUM YAZ