MENÜ

Transferde Beşiktaş'a müjde! Rakibi aradan çekildi

Beşiktaş'ın peşinde olduğu Barcelona'nın genç yıldızı için talip olan Alman ekibi aradan çekildi ve böylece Siyah-Beyazlıların transferde önündeki engel ortadan kalkmış oldu.

Transferde Beşiktaş'a müjde! Rakibi aradan çekildi

 

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş'ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Siyah Beyazlılar'ın peşinde olduğu Barcelona'nın genç yıldızı için talip olan Alman ekibi aradan çekildi ve böylece  transferin önündeki engel ortadan kalkmış oldu.

Haberin Devamı

Fransa basınından Castelletto iddiası

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Nantes forması giyen 28 yaşındaki Kamerunlu stoper Jean-Charles Castelletto'yu gündemine aldı. Haberde Beşiktaş'ın yanı sıra Feyenoord'un da 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için teklif yaptığını yazdı. Nantes'in Kamerunlu stoper için 5 milyon Euro istediği aktarıldı.

 

Transferde Beşiktaşa müjde Rakibi aradan çekildi

Redmond'un kararı bekleniyor

Beşiktaş’ta, teknik direktörlüğe Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte çıkışa geçen isimlerin başında gelen Nathan Redmond’ın takımda kalması için görüşmeler hızlandırıldı. Geride bıraktığımız sezon Southampton’dan takıma kazandırılan İngiliz futbolcu, sezonun bitmesinin ardından serbest kaldı. Siyah-Beyazlılar'ın, 1.5 milyon Euro'luk maaşının artırılmasına olumlu baktığı tecrübeli futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak vereceği kararı beklediği kaydedildi. İngiliz futbolcuya, Premier Lig'den de talipler var.

Haberin Devamı

Transferde Beşiktaşa müjde Rakibi aradan çekildi

Beşiktaş'a müjdeli haber

Siyah-Beyazlılar'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, İspanyol basınının iddiasına göre Barcelona'nın gözden çıkardığı 4 futbolcu için temaslarda bulunmuştu.

Bu oyuncular; Samuel Umtiti, Franck Kessie, Sergino Dest ve Alex Collado'ydu. Söz konusu isimlerden Sergino Dest'le ilgili Siyah-Beyazlılar'ı sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Transferde Beşiktaşa müjde Rakibi aradan çekildi

Calciomercato'dan Daniele Longo, Beşiktaş'ın transferdeki rakibi Union Berlin'in geri adım attığını duyurdu. 2020 yılında Ajax'tan Barcelona'ya transfer olan Sergino Dest, 2022- 23 sezonunu Milan'da kiralık olarak geçirdi.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Transferde Beşiktaşa müjde Rakibi aradan çekildi

YORUM YAZ