MENÜ

Transferde Beşiktaş'a Bundesliga'dan rakip

Süper Lig'de yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda. Transferin gözde ismi için tyüm şartlarını zorlayan Siyah Beyazlılar'a ise dişli bir rakip çıktı.

Transferde Beşiktaş'a Bundesliga'dan rakip

Geride bıraktığımız sezonda Şenol Güneş'in göreve gelişi ve bu doğrultuda yaşadığı kadro değişimiyle büyük bir yükselişe geçen Beşiktaş, bu değişim sürecini devam ettirerek yeni sezona çok daha iddialı şekilde bir giriş yapmak istiyor.

Haberin Devamı

Kuzyaev'e teklif iletildi

Beşiktaş, Zenit'in orta saha oyuncusu Daler Kuzyaev’i kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı ve Rus futbolcuya 2+1 yıllık sözleşme teklif etti. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de transferine onay verdiği Kuzyaev, Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesi halinde siyah beyazlılarla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Transferde Beşiktaşa Bundesligadan rakip

Kartal'dan resmi teklif

Kartal'da Tayyip Talha'nın uzun süreli sakatlığı, Saiss'in ayrılmak istemesi üzerine stoper çalışmalarına hız verildi. Bu doğrultuda Beşiktaş, Nantes'ın Kamerunlu savunmacısı Jean-Charles Castelletto'yu gündemine aldı. Bu sezon Nantes forması altında tam 46 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu için resmi transfer teklifi yapıldı.

Haberin Devamı

Fransız ekibi, takımın önemli isimlerinden biri olduğunu düşündüğü Castelletto için 5 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmezken, Kamerunlu stoperin takımda kalmasını istiyor. Kamrun Milli Takımı'ndan Aboubakar'ın arkadaşı olan Castelloto transferinde Beşiktaş'ın bir de rakibi bulunuyor. Hollanda ekibi Feyenoord'un da başarılı stoperi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Transferde Beşiktaşa Bundesligadan rakip

Temaslarını sürdürüyor

Beşiktaş, orta saha transferinde Alexis Beka Beka için büyük mesafe kat etti. Nice'le bedelsiz kiralamaya anlaşan ve son yapılan pazarlıklarda satın alma opsiyonunda yazacak rakamı 10'dan 8'e indiren yönetim, temaslarını sürdürüyor.

Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarını sürdürürken orta alana bir takviye gerçekleştirmek için girişimlerde bulunuluyor. Beşiktaş'ta orta saha transferi için son aday Nice'ten Alexis Beka Beka olmuştu. Siyah-Beyazlılar, genç orta saha için Nice'i satın alma opsiyonlu bedelsiz kiralamaya ikna etti. Fransız cephesinden onayı alan Kara Kartal'da 22 yaşındaki ön libero için son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek.

Transferde Beşiktaşa Bundesligadan rakip

Bundesliga'dan talipleri var

Fransız ekibinin, oyuncunun 1.6 milyon Euro'luk maaşının karşılanması halinde Beşiktaş'tan kiralama konusunda bedel almamayı kabul ettiği bildirildi. Beka Beka'nın kiralanması halinde sözleşmesine satın alma opsiyonu ekletmek isteyen Nice‘in 10 milyon Euro'dan açtığı kapıyı, pazarlıkların ardından 8 milyon Euro'ya indirdiği bildirildi. Oyuncunun, kulüplerin anlaşmasını beklediği kaydedildi. Beka'ya, özellikle Almanya Bundesliga'dan başka kulüplerin de talip olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Gökmen Özcan

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Transferde Beşiktaşa Bundesligadan rakip

YORUM YAZ