MENÜ

Transfer haberleri | Beşiktaş'ta Sergio Ramos olmadı, işte yerine gelecek isim!

Stoper transferinde atağa kalkan Beşiktaş, rotayı Premier Lig’e çevirdi. Sergio Ramos’u listesinden çıkaran Kartal, Davinson Sanchez’in ardından bir başka Premier Lig yıldızını daha transfer listesine ekledi. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Beşiktaş'ta Sergio Ramos olmadı, işte yerine gelecek isim!

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş, Sergio Ramos'u kadrosuna dahil edemeyince rotayı Premier Lig'in yıldızlarına çevirdi. Siyah-Beyazlı ekip, stoper konusunda ince eleyip sık dokurken birbirinden değerli oyuncularla görüşmelerini sıklaştırdı. Kartal'ın kısa süre içerisinde stoper hattına yıldız bir oyuncu monte edeceği belirtiliyor. Öte yandan Beşiktaş, 10 numara transferi için de İngiltere'de nabız yoklamaya devam ediyor. Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

10 numara için temaslar hızlandı

Beşiktaş’ta en merak edilen transfer, 10 numara... Bu bölge için gündemine birçok ismi alan, ancak sonuç çıkaramayan Kara Kartal, son olarak Al Nassr forması giyen Anderson Talisca için bir girişimde bulunmuş, ancak maddi konularda anlaşamayınca masadan kalkıp beklemeye geçmişti. Teknik direktör Şenol Güneş ve kulüp yetkililerine, “Beşiktaş’ı özledim. Geri dönmek için elimden geleni yapmaya hazırım. Maaş konusunda orta yolu bulabiliriz” diyen Talisca’dan, kulübü Al Nassr’ı ikna etmesi bekleniyor. Yönetim, bu durumla beraber işini sağlama almak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer haberleri | Beşiktaşta Sergio Ramos olmadı, işte yerine gelecek isim

Yeni haftada cevap gelecek

10 numara hattı için İngiliz ekibi Fulham’dan Andreas Pereira’yı gündemine alan idareciler, 27 yaşındaki futbolcu için kulübüyle yaptığı yoğun görüşme trafiğinin ardından kiralama önerisinde bulundu. Fulham yetkililerinin, bu teklifin ardından Beşiktaş’tan öneriyi değerlendirmek için süre istediği bildirildi. İngiliz ekibinin, teknik ekip ve oyuncuyla görüşüp kararını yeni hafta içinde Siyah-Beyazlılar’a bildirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Tottenham'ın yıldızı listede

UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i Bükreş’te oynanan karşılaşmada 3-2’lik skorla geçerek, rövanş öncesi avantajı kapan Beşiktaş’ta gözler transfere çevrildi. İspanyol stoper Sergio Ramos’un kulüp gündeminden çıkarılmasının resmi olarak çıkarılması sonrasında, stoper bölgesine takviye için başka adaylara yönelen SiyahBeyazlılar, İngiltere Premier Lig’de Tottenham forması giyen Eric Dier’ı da listeye ekledi. Siyah-Beyazlılar, İngiliz ekibinin yeni hocası Ange Postecoglou tarafından şans verilmeyen 29 yaşındaki futbolcu için nabız yokladı.

Transfer haberleri | Beşiktaşta Sergio Ramos olmadı, işte yerine gelecek isim

Fulham ve Celtic de takipte

Tottenham ile sözleşmesinde son seneye girecek olan Dier’ın takımdan ayrılması beklenirken, yine Premier Lig’den Fulham ve İskoçya’dan Celtic ile adı anılıyor. Öte yandan Kara Kartal’ın transfer listesinde Tottenham’ın bir diğer savunmacısı Davinson Sanchez de yer alıyor. Beşiktaş, stoper transferini kısa süre içinde bitirerek savunmadaki eksikliği gidermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Transfer haberleri | Beşiktaşta Sergio Ramos olmadı, işte yerine gelecek isim

YORUM YAZ