MENÜ

Transfer haberleri | Beşiktaş, Barcelonalı yıldızın peşinde!

Beşiktaş, transfer listesine Barcelona’dan iki yönlü bir orta saha ekledi. Katalan devinden yıldız oyuncuyla ilgilenen Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı Barcelona Futbol Direktörü Mateu Alemany’le görüşmek için İspanya’ya gitti.

Transfer haberleri | Beşiktaş, Barcelonalı yıldızın peşinde!

Siyah-Beyazlılar’da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına şimdiden başlandı. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, İspanya’da Barcelona Futbol Direktörü Mateu Alemany ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Transfer haberleri | Beşiktaş, Barcelonalı yıldızın peşinde

Kazancı’nın, Barça’nın 26 yaşındaki Fildişi Sahilli orta sahası Franck Kessie’yle ilgilendiği bildirildi. SiyahBeyazlı yöneticinin, kiralık olarak bu oyuncuyu kadrolarına katmak için girişimlerde bulunduğu kaydedildi. Milan’la sözleşmesi sona ermesinin ardından geçen sezon başında bedelsiz olarak Katalan devine katılan Kessie, hem hücum hem de defansif orta saha olarak görev yapabiliyor. 1,83’lük futbolcunun İtalya pasaportu da bulunuyor.

İspanyol basınından yeni adaylar

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’nın, Barcelona Futbol Direktörü Mateu Almany ile görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından İspanya’dan yeni bir iddia gündeme geldi. İspanyol basınından Relevo, Beşiktaş’ın Katalan devinden Kessie’ye ek olarak 3 futbolcuyla daha ilgilendiğini öne sürdü. Bu isimlerin; Samuel Umtiti, Sergino Dest ve Alex Collado olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Lyon da talip...

Bu isimler arasından Umtiti’nin geçen sezonu Lecce’de kiralık olarak geçirdiği hatırlatıldı. Fransız futbolcunun Barcelona’dan ayrılacağı ancak bu kez gideceği takımın Lecce olmayacağı kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcuyla İtalya’dan bazı takımların ve eski takımı Lyon’un da ilgilendiği öne sürüldü.

Transfer haberleri | Beşiktaş, Barcelonalı yıldızın peşinde

Yunanistan’dan ilgi var

Kartal’ın durumu hakkında bilgi aldığı bir diğer isim olan Alex Collado için de Yunanistan’dan ilgi olduğu iddia edildi. Beşiktaş’ın hakkında bir diğer bilgi aldığı isim olan Sergino Dest ise geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Milan’da geçirdi. 22 yaşındaki sağ bekin Katalan ekibiyle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Orhan Yıldırım

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Transfer haberleri | Beşiktaş, Barcelonalı yıldızın peşinde

YORUM YAZ