MENÜ

Talisca'dan Beşiktaş açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Talisca için "Gelmek istiyor" sözlerinin ardından, Brezilyalı futbolcu dün gece saatlerinde sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Talisca'dan Beşiktaş açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarın bu transfer döneminde takımında görmeyi en çok istediği futbolculardan biri olan Talisca hakkında önemli bir açıklama yapmıştı. Şenol Güneş, ' Talisca ismi çok geçtiği için ben de Talisca ile konuştum. O da çok gelmek istediğini söyledi ama ekonomik durumu da var. Sponsor buluyorlar başkaları para buluyor onu bilemem. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey' demişti. Brezilyalı yıldız gece saatlerinde sosyal medya hesabıdan resmi bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TORİNO ÖNE GEÇTİ

Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’nın Ukraynalı 10 numarası Ruslan Malinovskyi’yi takibe alan Kara Kartal’a, bu transferde ciddi bir rakip çıkmıştı. Deneyimli futbolcu için İtalya Serie A ekibi Torino devreye girmişti. Torino’nun, 30 yaşındaki futbolcu için bonuslarla 10 milyon Euro seviyesine çıkmaya hazır olduğu kaydedildi. Bu oyuncu için kiralama teklifi yapan Kartal, böylelikle son gelişmelerle geri planda kaldı.

Taliscadan Beşiktaş açıklaması

MONTERO'NUN KADERİ BELLİ OLUYOR

Geçtiğimiz sezonu Bundesliga 2 takımlarından Hamburg’da kiralık olarak geçiren Beşiktaş’ın İspanyol stoperi Francisco Montero, yeni sezonda Beşiktaş’ta kalmak istiyor. Teknik ekibin, 24 yaşındaki futbolcudan memnun olduğu öğrenildi. 2025’e kadar kontratı bulunan ve Neftçi ile yapılacak maçların kadrosuna da adını yazdıran Montero’ya iyi bir teklif gelmezse futbolcu takımda kalacak. 2021 yılında Atletico Madrid’den bonservisinin yarısı 750 bin Euro’ya transfer edilen Montero, siyah-beyazlı formayı toplam 46 maçta terletti.

Haberin Devamı

Taliscadan Beşiktaş açıklaması

TALİSCA'DAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Brezilyalı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda herhangi bir Transfer görüşmesi yapmadığını ve Al-Nassr'da forma giymeye devam edeceğini söyledi.

Talisca açıklamasında, "Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Taliscadan Beşiktaş açıklaması

Al-Nassr'da 64 maçta forma giyen Anderson Talisca, 44 gol ve 8 asist kaydetti.

Beşiktaş'ta 2 sezon forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takımla 80 maçta süre alıp 37 gol ve 14 asistlik katkı sağlamıştı. Talisca, kariyerinde Bahia ve Benfica formalarını da giydi.

Taliscadan Beşiktaş açıklaması

YORUM YAZ