MENÜ

Süper Lig devinden Isco sürprizi! Temaslar sürüyor

Sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Sevilla'ya transfer olan ancak beklentilerin altında kalması nedeniyle Aralık ayında İspanyol ekibinden ayrılan Isco için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Süper Lig devi tecrübeli futbolcuyla yakından ilgileniyor.

Süper Lig devinden Isco sürprizi! Temaslar sürüyor

Geçtiğimiz Aralık ayında İspanya La Liga ekibi Sevilla ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Isco'nun yeni takımı merak edilirken bonservisi elinde bulunan futbolcu için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ HAREKETE GEÇTİ

Yeni Asır'da yer alan habere göre Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geride kalmasına rağmen son haftalardaki performansıyla çıkış yakalayan, Kadıköy'deki derbi zaferiyle de moral bulan Beşiktaş, transferde bombayı patlatmak için harekete geçti.

TEMASLAR SÜRÜYOR

Siyah-beyazlılar, geçen sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Sevilla'ya transfer olan ancak teknik

direktör Jorge Sampaoli ile anlaşamaması sebebi ile Aralık ayında Endülüs ekibiyle yollarını ayıran Isco'yla temaslarını sürdürüyor.

4 aydır boşta olan ve bonservisi elinde olan dünya yıldızı ile sezon sonu için söz kesmek isteyen yönetim, 30 yaşındaki İspanyol oyuncuya 3 milyon Euro'nun üzerinde bir maaş teklif etti. Ancak Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'in yanı sıra Avrupa'dan da talipleri olan yıldız isim, kararını yazın verecek.

Haberin Devamı

SEVILLA'DA BAŞARISIZ OLDU

Real Madrid formasıyla 9 yılda 5 kez Şampiyonlar Ligi, 3 kez La Liga şampiyonluğu yaşayan Isco, kısa süren Sevilla macerasında ise çıktığı 19 maçta 1.266 dakika süre aldı ve 1 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig devinden Isco sürprizi Temaslar sürüyor

Isco'nun Real Madrid Formasıyla Attığı İlk Gol

YORUM YAZ