MENÜ

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş'a dünya yıldızı önerildi

Şenol Güneş ile Süper Lig'de müthiş bir form yakalayan Beşiktaş, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Siyah Beyazlılar'ın gündemine gelen dünya yıldızı ise taraftarları heyecanlandıracak cinsten.

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş'a dünya yıldızı önerildi

Süper Lig'de bu sezon Valerien Ismael sonrası Şenol Güneş'le çıkış yakalayan Beşiktaş'ta gözler bir sonraki sezona çevrilmiş durumda. Yönetim yeni sezonda Şenol Güneş önderliğinde iddialı bir kadro kurmak istiyor. Siyah Beyazlı yönetimde hummalı bir çalışma sürerken menajerler tarafından önerilen oyuncular da oluyor. Beşiktaş'ın son olarak gündemine gelen ise bir hayli heyecan yarattı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

BİZZAT TALİMATI VERDİ

GEDSON SORUNU

Birçok Avrupa ekibinin peşinde olduğu Portekizli oyuncu Gedson Fernandes'in kontratında bulunan madde yüzünden Beşiktaş problem yaşıyor.

Bu yıl gösterdiği performans ile Beşiktaş adına sezonun yıldızlarından biri olan Gedson Fernandes, harika futboluyla İngiliz ve İtalyan kulüplerini de peşine takmıştı. Siyah-Beyazlı ekibe de Benfica'dan 6 milyon Euro'ya transfer olan Portekizli futbolcunun kontratındaki, 'Sonraki satıştan yüzde 50 pay' maddesi ise büyük problem yaratıyor.

Son dakika transfer haberi: Beşiktaşa dünya yıldızı önerildi

ORTA SAHAYA SÜRPRİZ İSİM

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ön libero için flaş bir isim geldi. Kara Kartal'ın, Galatasaray'ın efsanesi olan Gheorghe Hagi'nin yönettiği Rumen ekibi Farul'dan Constantin Grameni'yi istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Rumen basını, Gheorghe Hagi'nin sahibi ve teknik direktörü olduğu Farul Constanta'da forma giyen Constantin Grameni'ye Kartal'ın teklif götürdüğünü yazdı.

Bu sezon 38 maçta 6 gol ve 4 asistlik performans sergileyen 20 yaşındaki futbolcu, kazanılan şampiyonluğun da en büyük mimarlarından biri oldu. Bu doğrultuda Rumen ekibinin, genç oyuncu için 3 milyon Euro bandında bir ücret istediği öğrenildi.

Son dakika transfer haberi: Beşiktaşa dünya yıldızı önerildi

MENAJERLER ÖNERDİ

Beşiktaş Kulübü yeni sezon için kadro yapılanmasına giderken menajerler bir dönem Fransa Milli Takımı formasını da giyen Dimitri Payet’i önerdi. Fransa 1. Ligi’nde Olympique Marsilya ekibinin formasını giyen ve mavi beyazlılarla Haziran 2024’e kadar sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki oyuncunun, başarılı geçen kariyerinde bir lig şampiyonluğu hasreti çektiği, Şenol Güneş yönetiminde çok iyi bir çıkış yakalayan ve gelecek sezona çok iddialı giren Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Son dakika transfer haberi: Beşiktaşa dünya yıldızı önerildi

ŞENOL GÜNEŞ'İN KARARI BEKLENİYOR

Takımda Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier gibi Fransa Ligi kökenli futbolcuların bulunmasının da Payet’e cazip geldiği öğrenildi. Siyah beyazlı yönetim Dimitri Payet konusunu teknik direktör Şenol Güneş ile konuşacak ve eğer deneyimli teknik adam yeşil ışık yakarsa Olympique Marsilya Kulübü’nün kapısı çalınacak. Aslen, Hint Okyanusu’ndaki Fransız denizaşırı adası Reunion’dan olan Payet bu sezon Marsilya’da 24 lig maçında 4 gol, 3 asistle oynadı. 36 yaşındaki oyuncu 38 milli maçta 8 gol attı.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Beşiktaşa dünya yıldızı önerildi

YORUM YAZ