MENÜ

SON DAKİKA | Salih Uçan'dan kötü haber

Beşiktaş, dün akşam oynanan İstanbulspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden milli futbolcu Salih Uçan'ın sakatlığı hakkında açıklama yaptı.

SON DAKİKA | Salih Uçan'dan kötü haber

Trendyol Süper Lig'de dün akşam oynanan İstanbulspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Salih Uçan için resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 8'inci haftasında Beşiktaş, İstanbulspor ile karşı karşıya gelmişti. Mücadelenin ilk yarısında ve ikinci yarısında siyah-beyazlı ekipte sakatlanan 2 yıldız futbolcu oyuna devam edememişti.

İLK BAİLLY SAKATLANDI

Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Beşiktaş Aboubakar ile öne geçse de 28. dakikada Eric Bailly, Ethemi ile girdiği ikili mücadele sırasında yerde kaldı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası tecrübeli stoper oyuna devam edemedi.

Kenara yapılan değişiklik işareti sonrası Bailly yerine oyuna Necip Uysal dahil oldu. Aboubakar, kaptanlık pazubandını Necip Uysal'a verdi.

SON DAKİKA | Salih Uçandan kötü haber

SALİH DE SAKATLANDI

Müsabakanın 68. dakikasında Salih Uçan, girdiği ikili mücadelede sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen tecrübeli futbolcu, yerini Onur Bulut'a bırakmıştı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Salih Uçandan kötü haber

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle;

Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor ile oynadığı maçta sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Salih Uçan’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Salih Uçan’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Bu sezon 14 resmi maça çıkan Salih Uçan, 1 gol atarken 4 de asist yaptı.

SON DAKİKA | Salih Uçandan kötü haber

YORUM YAZ