SON DAKİKA! Fenerbahçe'nin gündemindeki futbolcuyu Beşiktaş kaptı: Resmi açıklama geldi
Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Independiente forması giyen Keny Arroyo'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de transfer için ilgilendiği Independiente forması giyen 18 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı.
Haberin Devamı ›
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Kulübümüz, Independiente del Valle kulübünde forma giyen Keny Alexander Arroyo Alvarado’nun transferi için oyuncunun kulübü ve kendisiyle prensip anlaşmasına varmıştır. Keny Arroyo, sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerinin tamamlanması için 8 Şubat Cumartesi günü İstanbul'a gelecektir."
PAYLAŞIM GELDİ
Beşiktaş'ın yeni transferi Keny Arroyo'dan mesaj var 👀pic.twitter.com/rkjmtpSVSS
— Fanatik (@fanatikcomtr) February 6, 2025
Keny Alexander Arroyo Alvarado kimdir?
14 Şubat 2006 tarihinde Ekvador’da dünyaya geldi. Independiente del Valle altyapısında yetişti. Sergilediği başarılı performansla aynı kulüpte A takıma yükselen kanat oyuncusu Arroyo, iki kez Ekvador milli takımı forması giydi.
FENERBAHÇE'YLE ANILDI
18 yaşındaki genç futbolcunun ismi son dönemde Fenerbahçe ile de anılmıştı.
TRANSFERDE SON DAKİKA!