MENÜ

SON DAKİKA: Fatih Terim gönderiliyor, Fernando Santos geliyor! Panathinaikos'tan büyük bomba...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan ve şampiyonluk umutlarını çok önceden yitiren Beşiktaş, sezon sonunda Fernando Santos ile yollarını ayırmayı düşünüyor. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Portekizli hoca ile ilgili başka bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Panathinaikos'un, Fatih Terim ile yollarını ayıracağı ve Portekizli antrenörü göreve getireceği bildirildi. İşte çarpıcı iddianın tüm detayları...

SON DAKİKA: Fatih Terim gönderiliyor, Fernando Santos geliyor! Panathinaikos'tan büyük bomba...

Beşiktaş'ın bu sezonki beşinci teknik direktörü olan Fernando Santos, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Defansif futbolu ile eleştirilen Portekizli teknik adam, sonuçlar iyiyken bu kadar fazla eleştirilmiyordu. Ancak sonuçlar da kötü gelmeye başlayınca Santos'un geleceği iyiden iyiye tartışılmaya başlandı. Beşiktaş'ın, sezon sonunda tecrübeli teknik adamla yollarını ayırmak istediği artık net bir şekilde biliniyor.

Haberin Devamı

PANATHİNAİKOS İDDİASI

Kara Kartal'ın, sezon sonunda yollarını ayırmayı düşündüğü Fernando Santos ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia atıldı. Takvim'de yer alan habere göre Yunanistan Süper Lig kulübü Panathinaikos, Portekizli teknik direktörün durumunu yakından takip ediyor. Beşiktaş'ın sezon sonunda Santos ile yollarını ayırması halinde Yunan devinin, göreve 69 yaşındaki antrenörü getireceği bildirildi.

SON DAKİKA: Fatih Terim gönderiliyor, Fernando Santos geliyor Panathinaikostan büyük bomba...

FATİH TERİM GÖNDERİLECEK

İddialara göre Fatih Terim'in performansından memnun kalmayan Panathinaikos, tecrübeli teknik adamla sezon sonunda yollarını ayıracak. Yunan kulübü ile şu ana kadar 21 karşılaşmaya çıkan Fatih Terim, söz konusu 21 mücadelede 12 galibiyet, altı beraberlik, üç de mağlubiyet elde etti. Tecrübeli hoca, 2023'ün aralık ayında Yunan ekibine 1,5 yıllık imza atmıştı. Panathinaikos şu anda Yunanistan Şampiyonluk Turu'nda 65 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Lider PAOK'un 67, ikinci sıradaki AEK'nın ise 66 puanı var.

Haberin Devamı
Panathinaikos taraftarından Fatih Terim'e sevgi seli!

BAKASETAS 'O BİR ŞAMPİYON' DEMİŞTİ

Panathinaikos'ta forma giyen Trabzonspor'un eski yıldızı Anastasios Bakasetas, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hocası Fatih Terim ile alakalı olumlu konuşmuştu. Yıldız futbolcu, "Hâlâ çok önemli maçlarımız var. Hedefimize ulaşmak için adım adım gidiyoruz. Fatih Terim'in büyük tecrübesi var ve ona destek oluyoruz. Buraya neden geldiğini biliyoruz. O bir şampiyon" sözlerini sarf etmişti.

 

YORUM YAZ