MENÜ

Son dakika | Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu antrenmandan gönderdi!

Süper Lig'de bu akşam Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta maça saatler kala flaş bir gelişme yaşandı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, yıldız futbolcuyu antrenmandan gönderdi!

Son dakika | Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu antrenmandan gönderdi!

Bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen ve son 3 maçta 2 mağlubiyet alarak taraftarını üzen Beşiktaş, bu akşam ligin 10. hafta maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'da sakat ve eksik futbolcuların fazlalığı can sıkıyor. Son olarak maça saatler kala teknik sorumlu Burak Yılmaz, disiplinsiz tavırları nedeniyle Ante Rebic'i antrenmandan gönderdi. Dün yapılan idmanda isteksiz davranışları göze çarpan Hırvat Yıldız, Burak Yılmaz tarafından idmandan gönderildi.

Haberin Devamı

TFF'YE BİLDİRMEYİ UNUTTULAR!

MİLAN'DAN GELMİŞTİ

Beşiktaş'ta Rebic krizi yaşanıyor... Siyah-Beyazlılar'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak bu zamana kadar hiçbir varlık gösteremeyen yıldız futbolcu Gaziantep FK maçının idmanından kovuldu. Sezon başında Milan'dan transfer edilen Hırvat yıldız, bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilmişti.

Son dakika | Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu antrenmandan gönderdi

KAMPA YETİŞMEDİ

Milan'da kamp dönemini geçiren Ante Rebic, takıma alışmakta zorluk çekerken fizik olarak da takımın gerisinde olması nedeniyle bir türlü istenilen kapasiteye ulaşamadı. Maçlara genellikle yedek olarak başlayan Rebic, sadece UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde Neftçi Bakü ile  İstanbul'da oynanan mücadeleye ilk 11'de başlamıştı ancak ilk devre sonunda oyundan alınmıştı.

Haberin Devamı

SKOR KATKISI ÜRETEMEDİ

Siyah-Beyazlılar'ın hücuma katkı sağlaması için transfer ettiği yıldız futbolcu, şu ana kadar Beşiktaş'ta 9 resmi mücadeleye çıktı ancak ne gol atabildi ne de asist katkısı verdi.

12 EKSİK VAR

Beşiktaş'ta Gaizantep FK maçı öncesi tam 12eksik bulunuyor. Siyah-Beyazlılar'da Aboubakar, Rosier, Tayyip Talha, Masuaku, Tayfur Bingöl, Amartey, Colley, Umut Meraş, Bailly, Mert Günok, Emrecan Uzunhan ve Salih Uçan bu maçta forma giyemeyecek.

Son dakika | Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu antrenmandan gönderdi

YORUM YAZ