MENÜ

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Millî futbolcu kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş'ta Adana Demirspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşandı. Millî futbolcu karşılaşma öncesi ısınırken sakatlık yaşadı ve kadrodan çıkarıldı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Millî futbolcu kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Pendikspor karşısında 4-0 gibi ağır bir skorla kaybeden siyah-beyazlılar, Dolmabahçe'de Mavi Şimşekler ile 0-0 berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımda maç öncesinde şok bir sakatlık yaşandı. Beşiktaş'ın sol beki Umut Meraş, ısınma esnasında sakatlık yaşadı ve kadrodan çıkarıldı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Beşiktaşta sakatlık şoku Millî futbolcu kadrodan çıkarıldı

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüpten maç öncesi yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Umut Meraş, ısınma esnasında sol üst ön adalesinde ağrı hissettiği için kadrodan çıkarılmıştır. Umut Meraş'ın yerine Serkan Emrecan Terzi ilk 11’de forma giyecektir." denildi. 

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı (VİDEO)

PREMİER LİG YILDIZININ İNANILMAZ HİKAYESİ

NECİP UYSAL 11’E DÖNDÜ

Siyah-beyazlı ekipte 4-0’lık Pendikspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Fernando Santos savunma hattında değişiklikler yaptı. Tecrübeli teknik adam sağ bek Onur Bulut’un yerine yeni transfer Jonas Svesson’a, stoperde ise Tayyip Talha Sanuç’un yerine ise Necip Uysal’ı görevlendirdi.

SON DAKİKA: Beşiktaşta sakatlık şoku Millî futbolcu kadrodan çıkarıldı

SVESSON İLK KEZ 11’DE, ESKİ TAKIMINA İLK KEZ RAKİP

Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Jonas Svensson, siyah-beyazlı formayla ilk kez, ilk 11’de görev yaptı. Ligde oynanan Fatih Karagümrük ve Pendikspor maçlarında görev almayan, kupadaki Eyüpspor mücadelesinde ise oyuna sonradan dahil olan tecrübeli sağ bek, siyah-beyazlı formayla ilk 11’de ilk kez sahaya çıktı. Tecrübeli oyuncu ayrıca eski takımı Adana Demirspor’a da ilk kez rakip oldu.

YORUM YAZ