MENÜ

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta sakatlık şoku! 'Kanama ve yırtık...'

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün sakatlık yaşadığını duyurdu ve yıldız futbolcunun durumuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta sakatlık şoku! 'Kanama ve yırtık...'

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün dünkü antrenmanda sakatlandığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın 10 Şubat 2024 tarihinde yaptığı antrenman sonunda sağ uyluk iç adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Tayfur Bingöl’ün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk iç adalesinde (adduktor longus) kanama ve tam kat yırtık saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

'DÜNYA YILDIZI OLACAK'

19 MAÇTA FORMA GİYDİ

Tayfur Bingöl, bu sezon Beşiktaş ile tüm kulvarlarda toplam 19 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu, söz konusu 19 karşılaşmada 1 gol atıp 2 asist yaptı. Trendyol Süper Lig'de 14 maça çıkan tecrübeli oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 kez sahada yer aldı. Orijinal mevkisi sağ bek olan Tayfur Bingöl, Beşiktaş'ta zaman zaman orta sahada da kullanıldı.

SON DAKİKA: Beşiktaşta sakatlık şoku Kanama ve yırtık...

PROTESTO EDİLMİŞTİ

Performansı tribünler tarafından beğenilmeyen Tayfur Bingöl, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında iç sahada Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmada taraftarlar tarafından protesto edildi. Mücadeleye ilk 11'de başlayan 31 yaşındaki futbolcu, 61. dakikada yerini Rachid Ghezzal'a bırakırken tribünlerden yuhalama ve ıslık sesleri yükseldi. Tayfur, o günden bu yana Dolmabahçe'de oynanan maçlarda tepki çekmeye devam ediyor.

Beşiktaş'ta yeni transferler için imza töreni düzenlendi
YORUM YAZ