MENÜ

SON DAKİKA! Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan ayrılık açıklaması

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın oluşturduğu yönetim kurulunda Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü olarak görev yapan Feyyaz Uçar, hakkında çıkan ayrılık kararı hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan ayrılık açıklaması

Sezona Ahmet Nur Çebi yönetimi ve Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş, alınan kötü sonuçların ardından seçime gitme kararı almıştı. Yapılan başkanlık seçimini Hasan Arat kazanmıştı. Arat'ın yönetiminde en dikkat çeken isimler ise siyah - beyazlıların efsane isimleri Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba olmuştu.

Haberin Devamı

GÖREVE SANTOS GETİRİLDİ

Ligde zirvenin gerisinde kalan ve Avrupa'ya da veda eden Beşiktaş'ta yönetim ilk iş olarak göreve Portekizli teknik adam Fernando Santos'u getirmişti.

SON DAKİKA Beşiktaşta Feyyaz Uçardan ayrılık açıklaması

SANTOS'UN MACERASI KISA SÜRDÜ

Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş macerası kısa sürdü. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos yönetiminde sahaya çıktığı son beş lig maçında üç mağlubiyet ve bir beraberlik aldı.

Beşiktaş Yönetimi, Samsunspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır."

Haberin Devamı

SON DAKİKA Beşiktaşta Feyyaz Uçardan ayrılık açıklaması

FEYYAZ UÇAR'DAN İDDİALARA YANIT

Yaşanan bu ayrılığın ardından Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar'ın da ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Siyah-beyazlıların efsane ismi, yaptığı açıklamada bu iddiaları reddetti. Uçar açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaşımız için başkanımız ve yönetim kurulumuzla çalışmaya devam ediyoruz."

SON DAKİKA Beşiktaşta Feyyaz Uçardan ayrılık açıklaması

YORUM YAZ