MENÜ

Son dakika | Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı! Önder Karaveli'den Kenan Karaman tercihi

Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Kevin N'Koudou, Beşiktaş'ın Hatayspor maçı kamp kadrosuna dahil edilirken, Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Önder Karaveli, sert eleştirilere rağmen ısrarla görev verdiği Kenan Karaman’a, yükselen baskılar sonrası Hatay maç kadrosunda yer vermedi.

Son dakika | Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı! Önder Karaveli'den Kenan Karaman tercihi

Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı. Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Önder Karaveli, sert eleştirilere rağmen ısrarla görev verdiği Kenan Karaman’a, yükselen baskılar sonrası Hatay maç kadrosunda yer vermedi.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle 3 Aralık 2021 tarihinden bu yana forma giyemeyen Kevin N'Koudou, Beşiktaş'ın Hatayspor maçı kamp kadrosuna dahil edilirken, sarı kart cezalısı olan file bekçisi Ersin Destanoğlu kadroda yer almadı.

Siyah-Beyazlı ekipte Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Welinton ve Mert Günok kadroda yer almayan diğer isimler.

Orhan Yıldırım

Beşiktaş'ın kamp kadrosu şu şekilde:

Son dakika | Beşiktaşın kamp kadrosu açıklandı Önder Karaveliden Kenan Karaman tercihi

YORUM YAZ