MENÜ

SON DAKİKA: Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu ameliyat olacak

Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un ideal ilk 11'ine girmeyi başaramayan Ante Rebic'ten kötü haber geldi. Siyah-beyazlı kulüp, Hırvat yıldızın sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu ameliyat olacak

Beşiktaş, yıldız futbolcusu Ante Rebic'in ameliyat olacağını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yayınlanan bildiride, "Futbolcumuz Ante Rebic, lomber bölgede mevcut olan disk patolojisi sebebiyle 15 Nisan Pazartesi günü ülkesi Hırvatistan’da bir operasyon geçirecektir. Ante Rebic’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

ANTE REBIC'İN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

Yaz transfer döneminde AC Milan'dan bonservis ücreti ödenmeden transfer edilen Ante Rebic, şu ana kadar beklentileri pek karşılayabilmiş değil. Hırvat kanat oyuncusu bu sezon Beşiktaş ile tüm kulvarlarda toplamda 23 maça çıktı. Rebic, söz konusu 23 karşılaşmada bir gol atıp beş de asist yaptı ve altı gole direkt katkı sağladı. 30 yaşındaki futbolcu, ilk 11'de ise kalıcı olamadı.

SON DAKİKA: Beşiktaşa kötü haber Yıldız futbolcu ameliyat olacak

ÇALIMBAY DA BEĞENMEMİŞTİ

Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un ilk 11'de düşünmediği Hırvat kanat oyuncusu, siyah-beyazlı takımın sezon içindeki eski hocası Rıza Çalımbay tarafından da beğenilmemişti. Çalımbay, Rebic ile ilgili MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ante Rebic oyuna girdi, güzel işler yaptı. Ama onda daha fazlası var. Artık bunu sahada göstermesi lazım. Şu anda yüzde 40'ı ile oynuyor. Kendisini de söyledim. Performansını yükseltmesi lazım" sözlerini sarf etmişti. Rebic'in Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ