MENÜ

Son dakika! Beşiktaş Rebic'i resmen açıkladı | İşte sözleşme detayları

Süper Lig'de kaliteli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, bir transferi daha resmen açıkladı. Yabancı transfere Masuaku'nun bonservisini alarak başlayan Kara Kartal, Onana ve Amartey'in ardından bir futbolcuyu daha aldı. Rebic'in maliyeti de resmen açıklandı

Son dakika! Beşiktaş Rebic'i resmen açıkladı | İşte sözleşme detayları

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da temsil eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Onana ve Amartey'i kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, bir transferi daha resmiyete kavuşturdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Milan'ın Hırvat yıldızı Ante Rebic'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'A bildirdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Ante Rebic'in transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü AC MILAN SPA ile görüşmelere başlanmıştır.

Son dakika Beşiktaş Rebici resmen açıkladı | İşte sözleşme detayları

MALİYETİ BELLİ OLDU

Beşiktaş, Rebic'in sözleşme detaylarını da KAP'a bildirdi. Buna göre Rebic'in sözleşmesi şöyle;

Profesyonel futbolcu Ante Rebic transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için net 2.500.000 Avro garanti ücreti, net 280.000 Avro imza parası ve müsabakada yer aldığı süreye bağlı olarak azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

DÜN İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı 29 yaşındaki Milan'lı Hırvat golcü İstanbul'a gelmişti. Rebic’i taşıyan özel uçak saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaparken, Hırvat futbolcuyu havaalanında siyah-beyazlı taraftarlar karşılamıştı. Pasaport işlemlerinin ardından havaalanı kapısından çıkış yapan 29 yaşındaki oyuncu, alana gelen taraftarlara ayrıca üçlü çektirmişti.

Haberin Devamı

Son dakika Beşiktaş Rebici resmen açıkladı | İşte sözleşme detayları

REBİC'TEN İLK AÇIKLAMA: BURAYA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Havalimanından çıktıktan sonra basın muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Rebic, ' Mutluyum buraya geldiğim için. En yakın zamanda arkadaşlarımla ve hocayla tanışmak istiyorum' dedi.

Son dakika Beşiktaş Rebici resmen açıkladı | İşte sözleşme detayları

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Hırvat yıldızın Beşiktaş'ta giyeceği forma numarası da belli oldu. Rebic, kendisine yöneltilen bir soru üzerine 7 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. Hırvat sol kanat ayrıca buraya gelmeden önce Beşiktaşlı eski futbolcu Vida ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini, fikir alışverişinde bulunduğunu açıkladı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

HER MEVKİNİN ADAMI: REBIC

Beşiktaş’ın yeni transferi, hücum hattının 5 farklı bölgesinde oynayabiliyor. Bundesliga’nın en hızlısı (saatte 35 km) seçilen Hırvat futbolcu; sol kanat, sağ kanat, santrfor, forvet arkası ve 10 numarada Güneş’in elini rahatlatacak. İki kız kardeşi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun babası, otomobil tamircisiydi. Çocukluğu ekonomik anlamda sıkıntılı geçti. Hırvatistan'ın Split takımında profesyonel oldu. Ardından Fiorentina, Leipzig, Verona, Frankfurt ve son olarak Milan formalarını giydi.

Son dakika Beşiktaş Rebici resmen açıkladı | İşte sözleşme detayları

YORUM YAZ