SON DAKİKA! Benfica'dan Angel Di Maria açıklaması: Beşiktaş ile görüşmüştü...

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş bir yandan gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Birçok yıldız isimle görüşen siyah-beyazlılarda İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Angel Di Maria ile görüştüklerini açıklamıştı. Benfica'dan sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Benfica'dan Angel Di Maria açıklaması: Beşiktaş ile görüşmüştü...

Bir yandan Trabzonspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanan Beşiktaş diğer yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapıyor.

Haberin Devamı

Yeni teknik direktör arayışları devam ederken kadroya katılacak yeni isimlerle ilgili de çalışmalar sürüyor.

JOSE MOURINHO AÇIKLAMASI

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, geçtiğimiz günlerde teknik adam arayışlarıyla ilgili açıklama yaparken Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın da ismini açıkladığı Jose Mourinho ile bir araya geldiklerini duyurmuştu.

"Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi."

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A DÜNYA YILDIZI

Transfer çalışmalarında Beşiktaş ile adı ciddi şekilde anılan isimlerden biri de kariyerine Benfica'da devam eden Angel Di Maria olmuştu. İkinci Başkan Yücel, 36 yaşındaki oyuncuyla görüşme halinde olduklarını açıklamıştı.

SON DAKİKA Benficadan Angel Di Maria açıklaması: Beşiktaş ile görüşmüştü...

SCHMIDT, DI MARIA'NIN PLANINI AÇIKLADI

Benfica ile sözleşmesi sona eren tecrübeli yıldıza, milli takımdan arkadaşı olan Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'nin de talip olduğu öğrenildi. Benfica da geçtiğimiz sezon 17 gol ve 15 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Arjantinli yıldızla ilgili olarak, "Hâlâ kalmasını umuyoruz, henüz kararını verdiğini sanmıyorum. Harika bir kariyeri oldu ama hala çok formda. Çok sayıda gol ve asistle harika bir sezon geçirdi. En azından bir sezon burada kalmak ve ardından Arjantin'de kariyerini bitirmek istiyordu ama şu anda her şeyin açık olduğunu düşünüyorum. Antrenörü olarak onunla bir sezon daha çalışmak isterim. Bakalım neler olacak" dedi.

SON DAKİKA Benficadan Angel Di Maria açıklaması: Beşiktaş ile görüşmüştü...

YORUM YAZ