MENÜ

Son dakika! Andrea Pirlo'dan Beşiktaş açıklaması

Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam Beşiktaş ile ilgili çıkan haberlere de yanıt verdi.

Son dakika! Andrea Pirlo'dan Beşiktaş açıklaması

Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlüğüne getirilen Teknik Direktör Andrea Pirlo, Türkiye'de gösterdiği performansla dikkatleri çekiyor. Sezon başında biraz tökezleyen ancak yapılan takviyelerle ligde istediği sonuçları da alan İtalyan teknik adamın performansı şimdiden Avrupa'nın da dikkatini çekti. Hatta tecrübeli futbol adamı için sürpriz iddialar da çıkmaya başladı. 

Haberin Devamı

Andrea Pirlo bugün gerçekleştirilen idman öncesi basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulunurken hakkında çıkan haberlere de yanıt verdi.

 

Son dakika Andrea Pirlodan Beşiktaş açıklaması

 

BEŞİKTAŞ İDDİASI

İtalyan'ın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport'a konuşan 43 yaşındaki çalıştırıcı Fatih Karagümrük ile devam eden sözleşmesi ve sezon sonunda neler olacağı ile ilgili konuşmuş ve "Yöneticiler bana sözleşme yenileme teklifinde bulundular ama bunu sezon sonunda konuşmanın daha iyi olacağını söyledim. Doğru yerde, uygun programlarla gelişmeyi çok önemsiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca yer alan o haberde Beşiktaş başkanlığı için aday olacak isimlerden birinin Andrea Pirlo'yu göreve getirmek istediği öne sürülmüştü.

Son dakika Andrea Pirlodan Beşiktaş açıklaması

YANIT VERDİ

Haberin Devamı

İtalyan teknik adam çıkan haberlere son noktayı koydu ve Beşiktaş için görüştüğü iddialarına karşılık olarak, "Bu seneyi daha iyi bir şekilde bitirmek için çalışıyorum. Başka bir takımla ilgilenmiyorum. Tüm konsantrasyonum Karagümrük'le." ifadelerini kullandı. 

Pirlo kendisine sorulan Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekildikten sonra TFF'nin aldığı kararla ilgili olarak "Oyun başlarken bir kural var, buna uyulması gerektiğini düşünüyorum. Artık bu konuda karar almak çok kolay değil." yanıtını verdi. 

'İKİSİ DE GELİŞİME AÇIK OYUNCULAR'

Takımdaki genç oyuncularla ilgili de yorum yapan Pirlo, "Rayyan Baniya ve Levent Mercan, iki önemli genç oyuncu. Gelen teklifleri bilemem, ben başkan değilim. Ama ikisi de gelişime açık oyuncular. Geleceklerinin parlak olduğunu düşünüyorum." sözlerini söyledi.

'HER TAKIMIN KENDİ TESİSİ VE STADI VAR'

Türkiye'de ilk deneyimi olduğunu vurgulayan Pirlo,"Gördüğüm kadarıyla her takımın kendi tesisi ve stadı var. Biz federasyon tesisinde antrenman yapıyoruz, onlara da bunun için teşekkür ediyorum. En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar da bundan memnunum" ifadelerini kullandı.

'İNŞALLAH KAZANIRIZ'

Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında İstanbulspor deplasmanına konuk olacak olan Fatih Karagümrük’te Levent Mercan, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki futbolcu, “Biz en iyi şekilde hazırlanıyoruz idmanda. İnşallah bizim adımıza çok iyi bir maç geçer. Seyirciler de destekliyoruz bizi. İnşallah kazanırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

“PERFORMANSIM İNŞALLAH BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”

Bireysel performansı ve teknik direktör Pirlo’nun kendisine yaptığı olumlu değerlendirmeler hakkında da konuşan genç futbolcu, “Hocama yorumları için teşekkür ediyorum. Ben devam edeceğim en iyi katkıyı nasıl vereceğim konusunda. Bu şekilde inşallah devam ederim. Bu şekilde devam ederse çok daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

Son dakika Andrea Pirlodan Beşiktaş açıklaması

“MİLLİ TAKIM HAYALİM”

A Milli Takım hakkındaki görüşleri sorulan Mercan, “Milli takım benim hayalim. Gitmek isterim tabi ki. Bu sefer olmadı, inşallah bir dahaki sefer olur. Maçlarla ilgili ise ilk maç çok iyi değildi bence, ikinci maç ise kaybettik ama bence daha iyiydi. Turu da geçeriz inşallah” yorumunda bulundu.

Teknik direktör Pirlo hakkında ise Levent Mercan, “Onunla çalışmak büyük bir duygu” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

“SOL BEKTE KENDİMİ DAHA RAHAT GÖRÜYORUM”

Sol bekte görev almasıyla ilgili ise genç futbolcu, “Evet bundan sonra sol bek olarak beni göreceksiniz. Takıma daha çok katkı veriyorum, kendimi daha rahat görüyorum ve iyi performans çıkarıyorum. İnşallah bu şekilde devam edebilirim” dedi.

 

YORUM YAZ