MENÜ

Sergen Yalçın'dan büyük sürpriz! Resmen açıklandı

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın, yeni adresi belli oldu. Antalyaspor, deneyimli teknik adamın göreve getirildiğini resmen açıkladı.

Sergen Yalçın'dan büyük sürpriz! Resmen açıklandı

Adı hem eski kulübü Beşiktaş ile hem de Adana Demirspor ile anılan Sergen Yalçın'ın yeni adresi resmen açıklandı. Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Sergen Yalçın'ı resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Başkanımız Sinan Boztepe'den yeni yıl müjdesi:

Kulübümüz, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

Adana Demirspor gündemdeydi

Beşiktaş ile yaşadığı şampiyonluğun ardından siyah-beyazlı kulüpten ayrılan ve adı yine Kartal ile anılan Sergen Yalçın'ın, yeni adresi Adana Demirspor olduğu iddia edilmişti. 51 yaşındaki deneyimli teknik adam için Beşiktaş cephesinden "Görüşmedik ama görüşürsek anlaşırız" açıklaması gelirken Sergen Yalçın ise mavi-lacivertli kulüp ile masaya oturduğu iddia edildi. Patrick Kluivert sonrası arayıştaki Adana Demirspor, takımı Sergen Yalçın'a emanet etmek için dün İstanbul'da bir araya geldiği ve 1.5 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi. 51 yaşındaki çalıştırıcı, Kartal'ı 2020-21 sezonunda hem lig hem de Türkiye Kupası'nda zafere taşıyarak duble zafer yaşadı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçından büyük sürpriz Resmen açıklandı

Murat Sancak'tan açıklama geldi

Bu gelişmelerin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından Sergen Yalçın iddialarına cevap verdi. Sancak, anlaşma olduğu haberinin altına "Yalan" ifadesini kullandı. Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama daha yapan Sancak, "Çeşme'deyim, Sergen Hoca ile dün karşılaştık, sohbet ettik ne konuşma var ne anlaşma var ama bu şu an" sözlerini sarf etti.

Sergen Yalçından büyük sürpriz Resmen açıklandı

 

Sergen Yalçından büyük sürpriz Resmen açıklandı

YORUM YAZ