MENÜ

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş ile ilgili sözleşme açıklaması! 'Öyle bir madde yok'

Sergen Yalçın, Trendyol Süper Lig ekibi Antalyaspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 51 yaşındaki teknik direktör, sözleşmede Beşiktaş ile ilgili madde olup olmadığı konusunda da bilgi verdi.

İsmi Beşiktaş ile anılan ancak siyah-beyazlı kulüpten teklif gelmediğini belirterek Antalyaspor ile anlaşan Sergen Yalçın, kırmızı-beyazlı kulüple sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

51 yaşındaki teknik direktör, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Verdiği karardan memnun olduğunu ifade eden Yalçın, "Ekip olarak buraya gelmekten çok mutluyuz. Uzun zamandan bu yana çalışmıyorduk. Kısmet Antalya'yaymış: Başkanımız aradığında çok heyecanlandık. Gerçekten birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük kendimizi. Çok heyecanlı bir şekilde, başarılı olacağımıza inanarak çok doğru bir tercih yaptığımız düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçından Beşiktaş ile ilgili sözleşme açıklaması Öyle bir madde yok

Trendyol Süper Lig'de kolay maç olmadığını ifade eden Sergen Yalçın, "Tüm ekibimiz ligi takip ediyor. Kolay maçlar olmuyor, ligde bütün maçlar zor. Ama çalışıyoruz. Cuma gününe kadar iyi hazırlanıp iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimiz tamamen takımı bir an evvel yukarıya çıkarmak. Bunu yapabilecek kadroya sahibiz. Umarım istediğimiz yerlere geliriz" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Transfer konusu ile ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan Yalçın, "1-2 maç oynayıp takımın durumunu görelim. Transfer yapmamız gerekirse başkan zaten burada. Öyle bir tasarrufumuz olursa kendi aramızda değerlendireceğiz. Şu anda bu konu ile alakalı açıklama yapmak çok doğru değil" dedi. Antalyaspor'un golcü Buksa'yı da değerlendiren Buksa bizim zaten takibimizdeydi. Antalyaspor'a gelince şaşırdım. Çok iyi oynuyor, umarım çok daha iyi yerlere gelebilir.

Sergen Yalçından Beşiktaş ile ilgili sözleşme açıklaması Öyle bir madde yok

Yalçın, 'Beşiktaş için teklif geldiği takdirde sözleşme fesih hakkı bulunuyor mu?' sorusu üzerine ise, "Öyle bir madde yok. O tür şeylerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Antalyaspor'a severek geldik" yanıtını verdi.

Sergen Yalçından Beşiktaş ile ilgili sözleşme açıklaması Öyle bir madde yok

YORUM YAZ