MENÜ

Sergen Yalçın'da sürpriz gelişme! '2 yıllık sözleşme imzalayacak'

Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan, adı son dönemde Fenerbahçe ile anılan Sergen Yalçın hakkında açıklama yapıldı. Sergen Yalçın'ın sürpriz ekiple 2 yıllık sözleşmeye imza attığı iddia edildi.

Sergen Yalçın'da sürpriz gelişme! '2 yıllık sözleşme imzalayacak'

Beşiktaş'ın başında 2020/21 sezonunda hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonu olan Sergen Yalçın hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sergen Yalçın'ın 2 yıllık bir anlaşmaya vardığı ve yıllık ücreti de belli oldu. Tecrübeli teknik adamın bugün sözleşme imzalamak için gideceği de iddia edildi. Adı bir dönem Trabzonspor'la, son dönemde ise Jesus'un ayrılığının ardından Fenerbahçe ile anılan Sergen Yalçın hakkında menajeri sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SAİSS'IN YERİNE GELİYOR

BEŞİKTAŞ'LA ŞAMPİYON OLDU

2019/20 sezonun ortasında Beşiktaş'la anlaşan Sergen Yalçın mevcut sezonu üçüncü sırada tamamlamıştı. Bir sonraki sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezona damga vuran hoca olan Sergen Yalçın, 2021 yılında kötü gidişatın ardından yollarını ayırmıştı.

TAKIMIYLA GÖRÜŞMELER BAŞLADI

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'LA ANILDI

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından şampiyon hocanın adı uzun süre Karadeniz ekibiyle anılmış, ancak Trabzonspor önce Orhan Ak, daha sonra da Bjelica ile anlaşmıştı. Sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de ise Jesus'un takımdan ayrılacağı dedikodularıyla birlikte Sergen Yalçın adı manşetlere çıkmaya başlamıştı. Son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Teknik direktör Türk olacak" açıklamasının ardından bu iddialar güçlenmişti.

Haberin Devamı

Sergen Yalçında sürpriz gelişme 2 yıllık sözleşme imzalayacak

AZERBAYCAN İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sports TV'nin haberine göre, Neftçi Bakü, Sergen Yalçın ile her konuda anlaştı. Azeri ekibi 2 gün içinde 50 yaşındaki çalıştırıcı açıklayacağı da iddia edildi. Sergen Yalçın'ın Neftçi Bakü ile anlaştığı iddiası üzerine Elçin Cafarov, Azerbaycan basınında çıkan haberlere açıklık getirdi. Cafarov'un aktardığı bilgilere göre Sergen Yalçın ve Neftçi Bakü yetkilileri İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede sözleşmenin maddeleri hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenilirken dün akşam iki taraf arasında anlaşma sağlandı. Sergen Yalçın Neftçi Bakü ile 2 yıllık bir sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Yalçın'ın bugün özel bir uçakla Bakü'ye gideceği de iddia edildi. Sergen yalçın Neftçi Bakü'den yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.

Sergen Yalçında sürpriz gelişme 2 yıllık sözleşme imzalayacak

MENAJERİNDEN JET AÇIKLAMA

Sergen Yalçın'ın menajeri Hakan Korkmaz, basında çıkan Neftçi Bakü haberlerinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Korkmaz, ' Sergen Yalçın’a yurt içinden ve yurt dışından tekliflerin geldiği doğrudur fakat anlaştığı yönünde basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sergen hoca teklifleri değerlendirip doğru kararı vermek için düşünme aşamasında. Basında çıkan anlaştı haberlerine itibar etmeyiniz' ifadelerini kullanarak Sergen Yalçın'ın henüz hiçbir takımla anlaşma sağlamadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Sergen Yalçında sürpriz gelişme 2 yıllık sözleşme imzalayacak

YORUM YAZ