MENÜ

Serdar Saatçı'dan, Valerien Ismael'e çarpıcı gönderme!

Sezon başında teknik direktör Valerien Ismael'le tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan ve Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı, Beşiktaş'tan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Fransız hoca için manidar bir göndermede bulundu. 19 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Serdar Saatçı'dan, Valerien Ismael'e çarpıcı gönderme!

Sezon başı hazırlık kampında Viktoria Plzen'le oynanan dostluk maçında teknik direktör Valerien Ismael'le tartışan ve kadro dışı bırakılan ardından da Portekiz ekibi Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı'dan flaş paylaşım... Portekiz ekibinde henüz bekleneni veremeyen ve B takımına gönderilen 19 yaşındaki oyuncu, Ismael'in gönderilmesinin gündemde olduğu bugün kişisel sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Serdar Saatçı, Hz. Muhammed'in, "İncittiğiniz Gönlün Kırdığınız Kalbin Bedduasından Korkun” hadisini paylaştı. Bu manidar hareket genç oyuncunun, Valerien Ismael'e yaptığı bir gönderme olarak algılandı.

İşte o paylaşım:

Serdar Saatçıdan, Valerien Ismaele çarpıcı gönderme

İstediği gibi başlayamadı

Beşiktaş 'ın sezon başında kampta kadro dışı bıraktığı ve ardından Portekiz Ligi ekiplerinden Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı, bu hafta gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bıraktı. Serdar Saatçı, Braga B takımı ile çıktığı karşılaşmanın 21. dakikasında yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart gördü. Portekiz 3. Lig A Grubu 6. Tur müsabakasında Braga B takımı ile AD Fafe'nin karşılaştığı müsabakaya ilk 11'de başlayan genç futbolcu, karşılaşmanın 21. dakikasında rakibine yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ