MENÜ

Şenol Güneş'ten transfer sözleri! 'Takviye yapmamız şart'

Geride kalan sezonu Süper Lig'de 3. sırada bitiren Beşiktaş, bu sezon şampiyonluk hedefliyor. Siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Şenol Güneş, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten transfer sözleri! 'Takviye yapmamız şart'

Trendyol Süper Lig'de 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, transfer hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

YILDIZ OYUNCULAR TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transferde hareket eden Beşiktaş, çok sayıda takviyede bulundu. Siyah-beyazlılar özellikle hücum hattını güçlendirdi. Bu süreçte Beşiktaş'la resmi sözleşme imzalayan futbolcular Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov,Jean Onana, Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Alex Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic oldu.

Şenol Güneşten transfer sözleri Takviye yapmamız şart

GENÇ OYUNCULARLA VEDALAŞILDI

Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı beklenmeyen genç oyuncularla yollar ayrıldı. Berkay Vardar, Abdullah Aydın, Ajdin Hasic, Ahmet Gülay, Erdoğan Kaya, Bilal Ceylan, Halil Çiçek, Necati Bilgiç ve Burak Yıldız kiralık olarak takıma veda etti.

KEREM ATAKAN, KARAGÜMRÜK'E TRANSFER OLDU

Transfer çalışmalarına devam eden Fatih Karagümrük, Beşiktaş'ın 22 yaşındaki genç orta sahası Kerem Atakan Kesgin'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Fatih Karagümrük yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'tan orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin'i kiralık olarak kadromuza kattık. Çeşitli yaş kategorilerinde birçok kez Milli formayı giyme başarısı gösteren Kerem Atakan Kesgin'e hoş geldin der, yeni sezonda başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"TAKVİYE YAPMAMIZ ŞART"

Hürriyet'e konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Amartey çok yönlü bir oyuncu. Saiss'i aratmayacaktır. Ancak bir stoper daha almamız gerek. Çünkü Konfederasyon Kupası, Türkiye Kupası ve Süper Lig'de yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. 3 kulvarda da iddialı olabilmemiz için takviye yapmamız şart" dedi.

Oynanacak Dinamo Kiev maçı hakkında konuşan Güneş, "Takımın genel durumu ve çalışmalar çok iyi durumda. Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında kadroda önemli değişiklikler yapmayacağım. Perşembe taraftarımızın yüzünü güldürecek skorla sahadan ayrılmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Şenol Güneşten transfer sözleri Takviye yapmamız şart

Şenol Güneşten transfer sözleri Takviye yapmamız şart

YORUM YAZ