MENÜ

Şenol Güneş'ten Trabzonspor'a büyük sürpriz! Kadroya dahil etti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Beşiktaş'ın Trabzonspor kadrosu açıklandı. Güneş, kadroya sürpriz bir ismi dahil etti.

Şenol Güneş'ten Trabzonspor'a büyük sürpriz! Kadroya dahil etti

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başlayan idman, taktik çalışmayla sona erdi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Trabzonspor maçı için bugün saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a giderek kampa girecek.

Beşiktaş'ın kadrosu da belli oldu. Kafileye uzun süredir takımda yer almayan Kevin N'Koudou da dahil edildi. Kamerunlu kanat oyuncusu böylece 6 maç sonra kadroya geri dönmüş oldu.

4 EKSİK VAR

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesinde 4 önemli eksik var. Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş'le birlikte performansı  yükselen Cenk Tosun, Giresunspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroda yer almazken, Fenerbahçe derbiisnde sakatlanan ve sezonu kapatan Tayyip Talha ile yine İngiltere'de tedavi gören Dele Alli kadroda yer almadı. Amir Hadziahmetovic ise kart cezası nedeniyle bu önemli mücadelede yerini alamayacak. Cezası biten Welinton ve sakatlığını atlatan Rosier de takıma katıldı.

Haberin Devamı

KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU

GÜNEŞ'TEN NKOUDOU AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde kadroda yer almayan Kevin N'Koudou ile ilgili "Elimizdeki oyuncuları ihtiyacımıza göre değerlendirebiliriz. Şimdi de gidebilir. Onlara da söylüyorum. Mutu değilsen gidebilirsin. N'Koudou iyi bir oyuncu ama oynatamıyoruz. 26 tane oyuncu, 4 tane kalecim var. Dışarda kalana üzülüyorum. Dele de bunlardan birisi. Beşiktaş'a katkı yapan kalır. Öyle bir performans gösterir ki bir oyuncu kullanırız. Duygularla değil, katkılarla değerlendireceğiz. Taraftar bizle beraber savunmaya geçti. Ben taraftarın bizle beraber hücuma geçmesini istiyorum. 3'e 1 yakaladığımız pozisyonlarda doğruları yapamadık. Bunları yapmazsak sıkıntı yaşarız" dedi.

Şenol Güneşten Trabzonspora büyük sürpriz Kadroya dahil etti

İşte Beşiktaş'ın kadrosu:

Kaleciler: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin

Defans: Valentin Rosier, Onur Bulut, Omar Colley, Welinton, Arthur Masuaku, Romain Saiss, Tayfur Bingöl

Orta Saha: Kerem Atakan Kesgin, Necip Uysal, Berkay Vardar, Maxim, Gedson Fernandes, Salih Uçan

Hücum: Kévin N'Koudou, Nathan Redmond, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

YORUM YAZ