MENÜ

Şenol Güneş'ten kritik Muleka kararı

Beşiktaş, Montero’dan boşalacak 1 kişilik kontenjanı defans için kullanılacak. Bu nedenle hücum hattına yurt dışı transferi, sürpriz bir ayrılığın gerçekleşmesine bağlı...

Şenol Güneş'ten kritik Muleka kararı

Siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları sağ stoper özelinde yürütülüyor. Avrupa pazarına giriş yapan ve fırsat arayan Beşiktaş'ın, stoper takviyesinin ardından yabancı defterini kapatma ihtimali oldukça yüksek. Sebebi ise kadrodaki yabancı oyuncu sayısı.

Haberin Devamı

Mevcut durumda 14 yabancısı bulunan Kartal'da Francisco Montero takımdan ayrılacak ve yerine savunmaya bir oyuncu transferi gerçekleştirilecek. Montero'nun Belçika ve İspanya'dan bazı takımlarla temasta olduğu kaydedildi. 24 yaşındaki futbolcunun ayrılığı sonrası 1 kişilik kontenjan yine stoper ile doldurulacak.

MULEKA'YA İZİN YOK, ONANA GİTMEYE NİYETLİ DEĞİL

Ancak hücum hattına yeni bir yabancı takviyesi için bir oyuncunun daha gitmesi gerekiyor. Jackson Muleka'ya çok sayıda teklif gelse de teknik direktör Şenol Güneş'in şu ana dek ayrılığına izin vermediği kaydedildi.

Yeni transfer Jean Onana'nın Genoa'nın ilgisi sonrası kiralanması düşüncesi gündeme gelirken Kamerunlu futbolcunun buna niyetli olmadığı belirtildi. 14 yabancı kuralına takılan siyah-beyazlılar, bu nedenle sürpriz bir ayrılık olmadan stoper dışında takviye yapmayacak. Sadece Türk futbolcular özelinde takıma bir rotasyon oyuncusu dahil edilecek.

Haberin Devamı

SOL BEKE 2 ADAY

Dinamo Kiev'le oynanacak rövanş maçında sakatlığı bulunan Masuaku'nun yerine sol bek için Zaynutdinov ve Umut'un adı geçiyor. Umut'un formayı alma ihtimali daha yüksek görülüyor.

Şenol Güneşten kritik Muleka kararı

YORUM YAZ