MENÜ

Şenol Güneş'ten çarpıcı itiraf: 'Geri dönmek isterim!' Beşiktaş'ın eski teknik direktörü...

Sezona Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğunda başlayan Şenol Güneş, 2023'ün ekim ayında siyah-beyazlı takımdaki görevinden ayrılmıştı. Ekim ayından bu yana boşta olan tecrübeli teknik adam, kariyer planlaması ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. İşte detaylar...

Şenol Güneş'ten çarpıcı itiraf: 'Geri dönmek isterim!' Beşiktaş'ın eski teknik direktörü...

Beşiktaş, Trabzonspor ve A Millî Takım'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş, önemli açıklamalarda bulundu. Güney Kore basınına konuşan tecrübeli teknik adam, geleceği ile alakalı çarpıcı ifadeler kullandı. 2023-24 sezonuna Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak başlayan Şenol Güneş, 6 Ekim 2023'te siyah-beyazlı takımdan ayrılmıştı.

Haberin Devamı

BAŞKAN PEREZ HEMEN GÖRÜŞMEK İSTEDİ

'BU HEYECANI YENİDEN YAŞAMAK İSTERİM'

Kariyerinde daha önce Güney Kore'nin FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli teknik adam, geri dönüş sinyali verdi. Güneş, "Güney Kore'de çok güzel üç yılım geçti. Çok mutluydum. Tekrar geriye dönmek benim için güzel olur. Bu heyecanı tekrar yaşamak isterim. Futbolu güzel bir şekilde bitirmek istiyorum. Bu da Güney Kore Millî Takımı'nda olursa benim için şans olur. Aradan yıllar geçmiş olsa bile şu anda aynı heyecanı yaşıyorum" sözlerini sarf etti.

Şenol Güneşten çarpıcı itiraf: Geri dönmek isterim Beşiktaşın eski teknik direktörü...

BÜYÜK SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Şenol Güneş, 2005 yılında devre arasında Trabzonspor'a imza atmış, ancak görevde çok fazla kalmamıştı. Ocak ayında başladığı görevi eylül ayında bırakan tecrübeli teknik direktör, daha sonra iki senelik dinlenme sürecine geçti. Güneş, 2007 yılının ocak ayında sürpriz bir hamle yaparak rotasını Güney Kore'ye çevirmişti.

Haberin Devamı

GALATASARAY İSTİYORDU...

GÜNEŞ'İN SEOUL KARİYERİ

Tecrübeli teknik direktör, 2007 yılında Güney Kore'nin FC Seoul kulübü ile sözleşme imzaladı ve kariyerindeki ilk yurt dışı deneyimine başladı. 2009'un aralık ayına kadar görevde kalan Şenol Güneş, FC Seoul'un başında tüm kulvarlarda toplam 125 maça çıktı. Güney Kore ekibi söz konusu 125 karşılaşmada 60 galibiyet, 36 beraberlik, 29 da mağlubiyet aldı. Güneş, FC Seoul takımında 1.73 puan ortalaması elde etti.

YORUM YAZ