MENÜ

Şenol Güneş yeni Bakambu'yu buldu! Transfer olmak istiyor

Spor Toto süper Lig'i 3. sırada tamamlayan ve Konferans Ligi'ne katılmak için 2. ön eleme maçı oynayacak olan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda transferde adımlarını atan Beşiktaş yönetimi, takımdan gitmesi beklenen yıldız oyuncunun yerine başka bir yıldız oyuncuyu getiriyor.

Şenol Güneş yeni Bakambu'yu buldu! Transfer olmak istiyor

Yeni sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başladı. Transfer dönemini Emrecan Bulut ile açan siyah-beyazlı kulüp, başka yıldız transferler için çalışmalarını devam ettiriyor.

Haberin Devamı

Transfer sezonunda acele etmek istemeyen ve nokta atışı yaparak doğru transferler yapmak isteyen yönetim, Amartey, Halil Dervişloğlu ve Dusan Tadic gibi yıldızlar ile görüşmelere başlarken, başka bir yıldızı daha gündemine aldı.

REDMOND, SABIR TAŞINI ÇATLATTI

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın ikna edebilmek için İngiltere'ye kadar gittiği Nathan Redmond, hâlâ yapılan teklife bir yanıt vermedi. Geçen sezon özellikle ligin son haftalarında müthiş bir çıkış yakalayan İngiliz kanat oyuncusuna geçtiğimiz cuma gününe kadar süre tanınmıştı. Eşi doğum yaptığı için ek zaman isteyen 29 yaşındaki futbolcu, hafta başı kulübe dönüş yapacaktı ancak bir haber gelmedi. Bu süreçten sıkılan siyah-beyazlılar, son kararını saatler içinde iletmediği takdirde bu defteri kapatacak ve hücumun sağı ve 10 numara pozisyonları için yeni arayışa geçilecek. Redmond, Beşiktaş'ta 28 maçta 6 gol, 6 asist kaydetmişti.

Haberin Devamı

Şenol Güneş yeni Bakambuyu buldu Transfer olmak istiyor

MULEKA GİDERSE YERİNE OKEREKE GELECEK

Jackson Muleka'ya Suudi Arabistan, Mısır, Rusya ve Katar'dan gelen teklifler sonrası ayrılığı yakın gören Beşiktaş, hücuma takviye için harekete geçerek David Okereke'yi gündemine almıştı. Club Brugge döneminden bu yana takip edilen 25 yaşındaki futbolcuyu almaya kararlı olan siyahbeyazlılar, Cremonese'ye 4 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren kiralama teklifi ileterek pazarlıkları başlattı. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği oyuncuda şartları zorlayacak olan yönetim, İtalyanlardan gelecek yanıta kilitlendi.

Şenol Güneş yeni Bakambuyu buldu Transfer olmak istiyor

SERİE B'DE OYNAMAK İSTEMİYOR

Geçtiğimiz sezon Serie A'da forma giyen ancak takımının küme düşmesine engel olamayan Nijeryalı forvet, bir alt ligde mücadele etmek istemiyor. Bunu kulübüne de bildiren Okereke, Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul edeceğini kaydetti. iyah-beyazlılar, Cremonese kiralama seçeneğini reddederse direkt bonservis için de bir öneri sunacak.

Geçtiğimiz sezon Serie A ve İtalya Kupası'nda toplam 38 maçta 2558 dakika sahada kalan hücum oyuncusu, 9 gol, 3 asistle sezonu tamamlamıştı.

 Şenol Güneş yeni Bakambuyu buldu Transfer olmak istiyor

YORUM YAZ