MENÜ

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum! Atiba Hutchinson, Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş’ta Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek Atiba Hutchinson’a karşılaşma öncesinde veda edildi. Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından plaket takdim edilen 40 yaşındaki Kanadalı ön libero, duygusal anlar yaşarken Şenol Güneş, tecrübeli oyuncuyu övgü yağmuruna tuttu.

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum! Atiba Hutchinson, Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş’ın 2013-14 sezonunda kadrosuna kattığı Atiba Hutchinson siyah-beyazlı formayı 10 sezon boyunca terletmiş, 3 lig şampiyonluğunun yanında bir de Türkiye Kupası kazanma başarısı göstermişti. Dün tesislerde yapılan organizasyonla takım arkadaşlarıyla vedalaşan 40 yaşındaki futbolcu, Konyaspor maçında siyah-beyazlı taraftarlarla son kez buluştu.

Haberin Devamı

TRİBÜNDE PANKART AÇILDI

Kapalı tribünde Kanadalı oyuncu için pankart açılırken, stadyumdaki led ekranlarda da ‘Thank You (Teşekkürler) Atiba’ yazıları yer aldı. Beşiktaşlı taraftarlar, Kanadalı oyuncuyu tribünlere davet ederken, Atiba Hutchinson’a çiçek atıldı. 

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum Atiba Hutchinson, Beşiktaşa veda etti

FUTBOLCULAR ISINMAYA ATİBA TİŞÖRTLERİYLE ÇIKTI

Beşiktaş oyuncular, ısınma hareketlerini gerçekleştirmek üzere sahaya 13 numaralı arkasında ‘Thank you Atiba’ yazılı tişörtlerle çıktı. Atiba’nın yeşil zemine ayak basmasıyla tüm takım arkadaşları Kanadalı oyuncuyu alkışlarla karşıladı. Ayrıca ısınma hareketleri gerçekleştirmek için sahada bulunan Konyasporlu futbolcular da Kanadalı futbolcuya alkışlarla destek oldu.

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum Atiba Hutchinson, Beşiktaşa veda etti

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Isınmaya çıktığı sırada taraftarlar tarafından pankartlar ve tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterisinde bulunulan Beşiktaş’ın deneyimli orta sahası Atiba, duygusal anlar yaşadı. 

Haberin Devamı

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum Atiba Hutchinson, Beşiktaşa veda etti

Atiba, son maçında süre bulmak için uzun bir süre boyunca ısındı. Fakat Kanadalı, yedek soyunduğu mücadelede oyuna dahil olamadı.

"AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL" PANKARTI

Siyah-Beyazlı ekiple son maçına çıkacak olan tecrübeli futbolcu için saha içinde "Ayrılıklar da sevdaya dahil" pankartı açıldı. 

MESSI'DEN TERS KÖŞE!

BAŞKAN ÇEBİ’DEN PLAKET

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson’a plaket verdi. Tecrübeli futbolcu, Konyaspor maçıyla birlikte siyah-beyazlı formayla son maçına çıkarken başkan Ahmet Nur Çebi, Kanadalı orta saha oyuncusuna teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Kanadalı orta saha sonrasında tek tek tribünlere davet edildi.

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum Atiba Hutchinson, Beşiktaşa veda etti

ŞENOL GÜNEŞ: İNSANLARIN GÖNLÜNE NASIL GİRDİĞİNİZ ÖNEMLİ

Karşılaşma öncesi Atiba ile ilgili konuşan ve öğrencisine övgüler yağdıran Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kopenhag'da almak istediği Kanadalı ile Siyah Beyazlılar'da yollarının kesiştiğini vurguladı, "Uzun yıllar beraber kaldık. Benimle beraber, bensiz Beşiktaş'ta şampiyonluklar gördü. 10 yılda, 3 şampiyonluk bir oyuncu için olumludur. İnsanların gönlüne nasıl girdiğiniz önemli, Atiba güzel bir örnek." dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum Atiba Hutchinson, Beşiktaşa veda etti

Atiba Hutchinson, 2013-2014 sezonundan itibaren formasını giydiği Beşiktaş ile 3 Türkiye şampiyonluğu, 2 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu ve 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

'TEŞEKKÜR EDİYORUM, SAYGIYLA EĞİLİYORUM'

"Hala olağanüstü çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum ve saygıyla eğiliyorum. Bu tür oyunculara saygı göstermek lazım ki gelecek nesillerdeki oyuncular da saygı göstersin. Bundan sonraki hayatında da başarılar, mutluluklar diliyorum"

REKORLARLA BIRAKTI

Kanadalı orta saha geçen hafta Kasımpaşa'ya attığı golle lig tarihinin en yaşlı golcüsü unvanını Emre Belözoğlu'nun elinden almıştı. Atiba, ayrıca Beşiktaş tarihinin en çok forma giyen yabancı futbolcusu olarak takımdan ayrıldı.

ATİBA: HAYATIMIN EN GÜZEL DÖNEMİNİ BURADA GEÇİRDİM

Beşiktaş ile olan sözleşmesi Konyaspor maçının ardından sona eren Atiba Hutchinson, saha içinde yaptığı konuşmayla siyah-beyazlı taraftarlara veda etti.

Çocuklarıyla birlikte sahaya çıkan Kanadalı orta saha oyuncusu, “Bugün kazanamadığımız için üzgünüz. Sezonun son maçıydı, benim de son maçımdı. Sizleri çok seviyorum. Teşekkür etmem gereken çok insan var. Bu kulübe, herkese minnettarım. Başkanımıza çok minnettarım, bana çok fazla fırsat sundu, destek verdi. Burada 10 sezon geçirdim. Hayatımın en güzel dönemini burada geçirdim. Burası, bu stat, bu şehir benim için çok özel oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bana gösterilen sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Ailem, çocuklarım da burada. Onlara da teşekkür ederim. Sizlere bugün veda ediyorum, sizleri çok seviyorum. En iyisi sizsiniz. Sizleri seviyorum ve sizi takip etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

OMUZLAR ALIP HAVAYA ATTILAR

Atiba’nın konuşmasının ardından takım arkadaşları Kanadalı futbolcuyu, omuzlarına alıp havaya attı. Atiba Hutchinson daha sonra ise taraftarlara üçlü çektirdi ve stadyumda tur attı.

Şenol Güneş: Saygıyla eğiliyorum Atiba Hutchinson, Beşiktaşa veda etti

YORUM YAZ