MENÜ

Şenol Güneş kötü haberi verdi! 2 yıldız yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Eric Bailly, yarın akşam oynanacak olan Lugano maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Bailly savunmada çok gol yediklerinin farkında olduklarını söylerken Şenol Güneş de iki yıldızın yarın oynanacak Lugano ve pazar günkü İstanbulspor maçlarında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Şenol Güneş kötü haberi verdi! 2 yıldız yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Eric Bailly, UEFA Konferans Ligi'nde yarın akşam oynanacak olan Lugano maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Beşiktaşlı futbolcu Eric Bailly, “Öncelikle kupada adım adım gitmeyi planlıyoruz. Önemli olan gruplardan çıkmak. Ama hedefimiz yarınki maç. Yarınki maçtan da galibiyet hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2'nci maçında sahasında Lugano ile karşılaşacak Beşiktaş'ta tecrübeli stoper Eric Bailly, Lugano maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendini iyi hissettiğini söyleyen 29 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, “İyiyim ve kendimi iyi hissediyorum. İyi idmanlar yapıyorum. Takım halinde de iyi idmanlar yapıyoruz. Formda olduğumu söyleyebilirim. İyiyiz hep beraber. Bana da çok dikkat ediliyor burada. Fiziksel anlamda kendimi iyi hissediyorum” şeklinde konuştu.

 

Şenol Güneş kötü haberi verdi 2 yıldız yok

“ÖNEMLİ OLAN GRUPLARDAN ÇIKMAK”

Hedeflerinin gruplardan çıkmak olduğunu söyleyen Bailly, “Öncelikle kupada adım adım gitmeyi planlıyoruz. Önemli olan gruplardan çıkmak. Ama hedefimiz yarınki maç. Yarınki maçtan da galibiyet hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

“ÇOK GOL YEMEK OLUMLU BİR ŞEY DEĞİL”

Daha az gol yemeye çalışacaklarını ifade eden 29 yaşındaki stoper, “Tabii ki de bahsettiğimiz durum olumsuz bir durum. Çok gol yemek olumlu bir şey değil. Bu konunun farkındayız. Son maç özelinde konuşursak gol yemedik ve 2-0 kazandık. Ben yoktum ama olmasam da oynayan takım arkadaşlarım bu detaya fazlasıyla dikkat ettiler. Bu noktada hocamızı dinleyip daha da az gol yemeye, hatta hiç gol yememeye çalışacağız” dedi.

Şenol Güneş, toplantıda şunları söyledi:

GEDSON YARIN VE PAZAR GÜNÜ YOK

Club Brugge maçında rakip üstün olmasına rağmen berabere kaldık. Lugano maçı bu nedenle çok önemli. İyi oyuna ve kazanmaya ihtiyacımız var. Yeniden ayağa kalkacak bir takımız. Bunu gösterecek gücümüz var. Bu ortamda taraftarımızın da zaman zaman psikolojik direnci düşüyor. Onların beklediği coşkulu ve kazanan takımı göstermek zorundayız. Öyle de olacağını umuyorum. Gedson Fernandes iyileşmişti ancak son idmanda bileği döndüğü için Lugano maçında forma giyemeyecek. Hafta sonu da olmayacak büyük ihtimalle.  Ante Rebic de herhangi bir sorun yok. Gedson'un daha önce omzunda sorun vardı. Bu sakatlığı bileğinde oldu. Bir süre olmayacak.

Şenol Güneş kötü haberi verdi 2 yıldız yok

ÇOK GOL YEDİĞİMİZ DOĞRU

Zaman zaman camianın psikolojik direncinin kırıldığını hissediyorum. Adana Demir ve Trabzon maçlarında çok gol yediğimiz doğru. Taraftarın beklediği coşkulu takımı göstermek zorundayız. Yarın da böyle bir beklentim var. Yarın daha güçlü, daha mutlu olmak istiyorsak daha fazla çalışacağız. Bunu da hep beraber yapacağız. Oyun içindeki bazı başarı ve başarısızlıklar sizi oyun olarak etkileyebilir. Ezildiğimiz tek maç Brugge maçıydı. Mert Günok da yarınki Lugano maçında ve pazar günü ligde oynayamayacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lugano maçı öncesi konuştu: İyi oyun ve kazanmaya ihtiyacımız var

CHAMBERLAİN'İN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Onana'yı henüz kullanamadık. Bir adaptasyon ve algılama sıkıntılarımız oldu. Defansif olarak çok koşabilen bir isim. Onana, kesiciliğiyle ön plana çıktığı için yaptığımız bir transfer. Bir uyum dönemi oldu ve dalgalanma geçirdi. Genç ve çalışıyor. Aşama kaydedince oynayacağını düşünüyorum. Yok olup gidecek bir oyuncu değil. Onu dışlamış değiliz, olumsuz bir düşüncemiz yok Alex Oxlade-Chamberlain, 8-10'unu yapabilecek bir oyuncu. Kariyer olarak, yetenek olarak üst seviye ama oyundaki fiziksel verimliliği de üst seviye olduğu zaman çok faydalı olacağını düşünüyorum. Yarın da öyle bir oyununu bekliyorum.

Haberin Devamı

Şenol Güneş kötü haberi verdi 2 yıldız yok

HÜCUMDA BİRÇOK OYUNCUMUZ VAR

Transfer dönemi bitmiş, artık konuşmanın bir anlamı yok. Transfer dönemi yeniden başladığında eksiklerimiz varsa oturur, konuşuruz. Hücumda birçok varyasyonu sağlayabilecek oyuncumuz var; Rebic, Rashica, Ghezzal gibi. Performans olarak onları hazırlayacağız. Biz kazanabileceğimiz maçları alsaydık bunlar hiç konuşulmayacaktı.

Şenol Güneş kötü haberi verdi 2 yıldız yok

GÖKHAN İNLER SPORTİF OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR İSİM

Pendik maçı ile Trabzon maçı arasında sırıtan bir tarafımız yoktu ki o dönem kadro olarak eksik olduğumuz bir dönem. Çoğaldıkça kötüye gitme durumu oldu. Gökhan İnler sportif direktör olarak düşündüğümüz bir isim. Teknik olarak Burak Yılmaz, sportif olarak Gökhan İnler bizim için yararlı olabileceğini düşündüğümüz isimler.

Şenol Güneş kötü haberi verdi 2 yıldız yok

 

YORUM YAZ