MENÜ

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltere'den talip çıktı! İstenen bonservis belli...

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan ve Şenol Güneş'İn gözüne giremeyen Beşiktaş'ın genç hücumcusuna İngiltere'den talip çıktı. Siyah Beyazlı ekibin bonservis beklentisi belli olurken iki kulüp arasında görüşmeler başladı.

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltere'den talip çıktı! İstenen bonservis belli...

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. İlk imzayı Emrecan Bulut'a attıran, Roberto Pereyra ve Daniel Amartey ile görüşmelerini sürdüren Kara Kartal'da ayrılıklar da sürüyor. Atiba, Welinton ve N'Koudou'nun sözleşmelerini yenilemeyen Siyah Beyazlılar'da Redmond da kariyerine İngiltere'de devam edecek. Şenol Güneş'in gözüne giremeyen genç hücumcu da takımdan ayrılabilir.

Haberin Devamı

AMARTEY İMZAYA GELİYOR 

Kara Kartal, yeni transferi Daniel Amartey’e kavuşuyor. Ganalı oyuncu ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığı ve Amartey’in önümüzdeki haftanın başında İstanbul’a geleceği bildirildi. Leicester City’le sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan 28 yaşındaki futbolcu, savunma hattında Kartal’ın yeni lideri olacak.

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltereden talip çıktı İstenen bonservis belli...

PEREYRA'DAN SOSA'YA TELEFON

Yeni sezona Şenol Güneş önderliğinde hazırlanan Beşiktaş, çalışmalarını Almanya’da sürdürüyor. Kartal’ın transfer gündeminde yer alan Arjantinli orta saha Roberto Pereyra’nın Siyah-Beyazlılar’ın eski yıldızı Jose Sosa ile görüştüğü belirtildi. Roberto Pereyra, geçtiğimiz sezon Udinese ile 36 karşılaşmaya çıkarken 5 gol, 9 asistlik performans sergilemişti. 32 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 6 milyon Euro olarak görülüyor. Kariyeri boyunca Cadetes, River Plate, Juventus, Watford ve Udinese formaları giyen Arjantinli yıldız, 429 maçta 47 gol 53 asist kaydetti.

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltereden talip çıktı İstenen bonservis belli...

ŞENOL GÜNEŞ SİTEM ETTİ

Şenol Güneş, sözleşme görüşmeleri sırasında Redmond'a sitem etmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Redmond, ‘bana hiçbir hoca güven vermedi’ dedi. E ben güven verdim. Gelmezse hiçbir şey demem. Bizden gittiği anda gitti diye düşünüyorum. Başka kulüple pazarlık yapmıştır diye düşünüyorum. ‘Ben haber vereceğim’ diyor. Geldiği zaman da bu sefer eskisi gibi vermeyeceğim. 1 veriyorsam 500 veririm. Redmond’ın yokluğunda Beşiktaş yok muydu? Redmond’ı istemiyorum demek değil, istemek başka teslim olmak başka. Her oyuncu değerli ama kulüp hepsinden önemli.

BEŞİKTAŞ'A VEDA ETTİ

Beşiktaş’ın yeni sözleşme önerdiği ancak uzun süredir olumlu yanıt alamadığı Nathan Redmond, sosyal medya hesabından Siyah Beyazlılara veda etti. Şenol Güneş’in sözleşme görüşmeleri sırasında sitem ettiği 29 yaşındaki futbolcu, Türkçe ve İngilizce yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltereden talip çıktı İstenen bonservis belli...

'DÜNYADAKİ EN İYİ TARAFTAR'

"Güzel Beşiktaş taraftarına… Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park'taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda – zor dönemlerde de harika dönemlerde de – siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız!"

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım. Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum. Bu bir elveda değil, bu bir 'Görüşmek üzere' Sonsuz sevgilerimle.

BİR AYRILIK DAHA OLABİLİR!

Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş’in kadro planlamasında öncelikli isimler arasında yer almayan Jackson Muleka'ya İngiltere'den talip çıktı. Daily Mail'de yer alan habere göre; Championship ekiplerinden Blackburn Rovers, Muleka'yı kadrosuna katmak için Beşiktaş'la görüşmelere başladı.

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltereden talip çıktı İstenen bonservis belli...

TADIC VE HALİL DERVİŞOĞLU...

İSTENEN BONSERVİS BELLİ

Önceki gün Augsburg’la oynanan ve 1-1 sona eren mücadelede takımın tek golünü atan Demokratik Kongolu forvete, Arap takımlarının ilgisinin arttığı bildirildi. Genç oyuncuya gelen tekliflerin 3 milyon Euro seviyesine ulaştığı, yönetimin ise 5 milyon Euro istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltereden talip çıktı İstenen bonservis belli...

KASIMPAŞA'DA ŞOV YAPTI, BEŞİKTAŞ KAPTI

Kasımpaşa'da geçirdiği 6 aylık kiralık dönemde 14 maçta 12 gol, 5 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Jackson Muleka, ertesi sezonun başında Beşiktaş tarafından 3 milyon 350 bin Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 15 pay karşılığında transfer edilmişti. Beşiktaş'taki ilk sezonunda 32 resmi maçta görev yapan Muleka, sahada kaldığı 1422 dakikaya 6 gol, 1 asist sığdırdı.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Şenol Güneş gözden çıkardı, İngiltereden talip çıktı İstenen bonservis belli...

YORUM YAZ