MENÜ

Şenol Güneş aradığı transfer buldu! Sürpriz engel var

Süper Lig'de 12 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş bu hafta ligin bir diğer formda takımı olan Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 3 puana odaklanan Beşiktaş'ta diğer yandan transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Şenol Güneş, resmen aradığı ismi buldu. Ancak bu sürpriz transferin önünde bir engel var. İşte son dakika haberinin detayları...

Şenol Güneş aradığı transfer buldu! Sürpriz engel var

Süper Lig'de 12 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş bu maçlarda 10 galibiyet ve 2 beraberlik alarak müthiş bir çıkış yakaladı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ı mağlup ederek zirveyi karıştıran siyah-beyazlı takım bu hafta zorlu Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ ADANA'DA İDEALE DÖNÜYOR

Sakatlıklarını atlatan Omar Colley, Salih Uçan ve Rachid Ghezzal takıma katıldı. Şenol Güneş, son oynanan Antalyaspor maçında faydalanamadığı Colley ve Salih'i, Adana Demirspor karşısında ilk 11'e yerleştirip ideal kadrosuna kavuşacak. Performanslarından memnun kalınmayan Welinton ile Maxim kulübeye çekilecek, Rachid Ghezzal'ın da yedek soyunması bekleniyor. Bu maçı da kazanmak ve en azından ligi ikinci sırada bitirerek Avrupa kupalarına gitme hedefinde siyah-beyazlı takım 3 puana odaklandı.

Yeni sezon için de kadrosunu güçlendirme yoluna gidecek olan Kartal'da flaş transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Takımın yıldız oyuncularına teklifler gelirken, aynı zamanda kadroya yapılacak takviyeler de netleşmeye başladı.

Haberin Devamı

Şenol Güneş aradığı transfer buldu Sürpriz engel var

GEDSON'A TEKLİF YAĞDI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in elinde cevhere dönüşen Portekizli orta saha Gedson Fernandes için Lazio 20, Ajax ise 18 milyon Euro ödemeye hazır. Şenol Güneş'in vazgeçemediği isim olan Gedson için yönetim yüksek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Şenol Güneş aradığı transfer buldu Sürpriz engel var

RUSYA'DA TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmek isteyen Beşktaş, bir ön libero transferi için düğmeye bastı. Yönetim, Zenit'te forma giyen Wilmar Barrios ile görüşmeye başladı.

OYUNCU YEŞİL IŞIK YAKTI

Bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan ve Şenol Güneş'in takımda görmek istediği isimler arasında yer alan Wilmar Barrios bu transfere yeşil ışık yakmış durumda. Ancak siyah-beyazlıların bu işi kendi ekonomisiyle çözmesi kolay değil.

Şenol Güneş aradığı transfer buldu Sürpriz engel var

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

29 yaşındaki ön libero, Şubat 2019'da 15 milyon Euro'ya Boca Juniors'tan Zenit'in yolunu tutmuştu. Piyasa değeri 20 milyon Euro gösterilen başarılı futbolcu için Beşiktaş'ın sponsor desteğine ihtiyacı şart.

 RUS EKİPLERİNİN MEN EDİLMESİ TEKLİFLERİ CAZİP KILIYOR

Oyuncu cephesi Zenit'te mutlu olduklarını belirtse de Rus kulüplerinin Avrupa'da yer alamaması nedeniyle yeni bir adıma olumlu yaklaşıyor. Bu noktada Beşiktaş'ın stadyum sponsorluğu için görüşme yürüttüğü Rus menşeli şirketten destek alabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların stadına sponsor olmayı arzu eden söz konusu şirket, aynı zamanda Zenit'in de en büyük sponsoru ve destekçisi.

Şenol Güneş aradığı transfer buldu Sürpriz engel var

 

YORUM YAZ