MENÜ

Semih Kılıçsoy'un menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa takımlarının izlediği futbolculardan biri olmayı başarmıştı. Genç yıldızın menajeri Semih'in geleceği hakkında açıklamada bulundu.

Semih Kılıçsoy'un menajerinden transfer açıklaması

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta 7 gol ve 1 asist yaparak tüm futbol dünyasının dikkatini üzerine çeken Semih Kılıçsoy için şimdiden transfer dedikoduları çıkmaya başladı. Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren genç golcü için menajeri de açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoy’un menajeri Avukat Murat Teber, futbolcusunun şu an sadece sahaya odaklandığını, transferle ilgili herhangi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Son 2 aydır attığı gollerle dikkat çeken Semih’e fiyat biçmek için çok erken olduğunu belirten Teber, “Semih’in önünde uzun bir yol var. Performansı ne şekilde devam edecek, A Milli Takım’a seçilecek mi, seçildiği takdirde orada başarılı olabilecek mi, bütün bunlar hep fiyatını ve alıcı potansiyelini belirleyecek etmenler. Ayrıca Semih’in sözleşmesi devam ediyor, dolayısıyla bu konunun asıl muhatabı Beşiktaş Kulübü’dür” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ