MENÜ

Semih Kılıçsoy'la anlaşma tamam! Genç yıldız imzayı atıyor!

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba dün Semih Kılıçsoy’un temsilcisiyle bir araya geldi. Görüşmede genç golcünün 2025’te bitecek sözleşmesinin 2028’e kadar uzatılması ve maaşında iyileştirme yapılması için anlaşma sağlandı.

Semih Kılıçsoy'la anlaşma tamam! Genç yıldız imzayı atıyor!

Beşiktaş Yönetimi, Trendyol Süper Lig’deki ilk golünü Atakaş Hatayspor deplasmanında atarak galibiyette önemli pay sahibi olan Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini revize etmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba dün Semih Kılıçsoy’un temsilcisiyle bir araya geldi. Aybaba görüşmede U-19 Akademi Takımı’ndan sezon başında A takım kadrosuna dahil edilen 18 yaşındaki santrforun 2025’te bitecek sözleşmesini 2028’e kadar uzatmak istediklerini bildirdi. Samet Aybaba yeni sözleşmeyle birlikte Semih’in yıllık garanti ücretini iyileştirmeyi planlandıklarını da ifade etti.

Semih Kılıçsoy’un temsilcisi ile Samet Aybaba arasındaki görüşmenin olumlu geçtiği ve tarafların prensipte el sıkıştıkları aktarıldı. Buna göre genç golcünün mukavelesi önümüzdeki günlerde 2028’e kadar yenilenecek. Semih’in yıllık garanti ücretine de hatırı sayılır bir iyileştirme yapılacak.

Semih Kılıçsoyla anlaşma tamam Genç yıldız imzayı atıyor

Siyah-beyazlılar, Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Yakup Arda Kılıç, Serkan Emracan Terzi, Emirhan Delibaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Aytuğ Batur Kömeç’in sözleşmelerini de güncellemek istiyor. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın önümüzdeki günlerde bu futbolcuların temsilcileriyle de bir araya gelerek kontrat uzatma teklifinde bulunması bekleniyor.

Haberin Devamı

YABANCI HOCA AĞIRLIK KAZANDI

Kartal’da teknik direktör arayışı devam ediyor. Serdar Topraktepe yönetiminde çıkılan Atakaş Hatayspor maçından sonra Bruno Genesio ve Sergen Yalçın üzerinde yoğunlaşan siyah-beyazlılar kısa süre içinde yeni teknik adama 1,5 yıllık sözleşme imzalatmayı hedefliyor. Yönetimin son temasların ardından rotayı yabancı teknik adama çevirdiği iddia edildi. Genesio’nun adaylar arasında ilk sırada olduğu ancak alternatif isimlerle de görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek. Aybaba saat 13.00’te başlayacak toplantıda teknik direktör arayışı, ara transfer çalışmaları ve kadro dışı olan oyuncuların son durumlarıyla ilgili detaylı açıklamalarda bulunacak.

Semih Kılıçsoyla anlaşma tamam Genç yıldız imzayı atıyor

YORUM YAZ