MENÜ

Semih Kılıçsoy için rekor bonservis bedeli! Beşiktaş'ın genç yıldızının peşindeler

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy için Avrupa kulüpleri şimdiden kapıya dayandı. Tottenham, B. Dortmund, Aston Villa ve Napoli tarafından izlenen golcü için siyah-beyazlılar, rekor bir bonservis bedeli belirledi.

Semih Kılıçsoy için rekor bonservis bedeli! Beşiktaş'ın genç yıldızının peşindeler

Sadece Beşiktaş’ta değil, Avrupa’da da gözde gençler arasına giren Semih Kılıçsoy için birçok dev kulüp peşine takılırken, siyah-beyazlılar ise rekor bir bedel elde etmeden genç golcüsünü bırakmak istemiyor.

Haberin Devamı

Son oynadığı 4 karşılaşmada 5 gole ulaşan Semih’i uzun süredir takibe alan Tottehnam, Borussia Dortmund, Aston Villa ve Napoli, oyuncudaki gelişimin artması üzerine daha yakından takip etmeye başladı.

Semih Kılıçsoy için rekor bonservis bedeli Beşiktaşın genç yıldızının peşindeler

Futbolcuyu izlemek için Eyüpspor ile oynanan karşılaşmaya gelen ve Semih’in kısa süre almasıyla seyredemeyen scoutlar, yarınki Pendikspor karşılaşmasında da tribünde olacak.

Beşiktaş da Semih Kılıçsoy’dan iyi bir para kazanma düşüncesinde... Daha önce Cenk Tosun’u 22.5 milyon euroya Everton’a göndererek, transfer rekoruna ulaşan siyah-beyazlı yönetim, bu kez bunu daha ileriye taşımak istiyor. Semih’in yükselen değerini gören Beşiktaşlılar, genç futbolcuyu 25 milyon eurodan aşağıya göndermek istemiyor.

Haberin Devamı

Yönetim henüz bunu dile getirmese de, beklentinin bu yönde olduğu vurgulandı.

"MIRANCHUK LİSTEMİZDE"

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Rus orta saha oyuncusu Anton Miranchuk’un transfer listelerinde olduğunu dile getirdi. Rus haber portalı Sport24’e konuşan Aybaba, “Anlaştığımız yönündeki iddialar doğru değil, ancak Anton Miranchuk listemizde yer alan oyunculardan bir tanesi” vurgusunu yaptı. Lokomotiv Moskova ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Miranchuk, bu sezon oynadığı 24 maçta 4 gol ve 5 asistlik performans ortaya koydu.

Semih Kılıçsoy için rekor bonservis bedeli Beşiktaşın genç yıldızının peşindeler

ROSIER, NICE'E KİRALANDI

Beşiktaş, Valentin Rosier’i, sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice Kulübü’ne kiraladı.

Siyah-beyazlılardan, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı

“Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier’in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC Nice kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre OGC Nice kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023-2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC Nice Kulübü tarafından karşılanacaktır.”

Fransız L’Equipe Gazetesi ise satın alma opsiyonunun 3 milyon euro olduğunu yazdı.

Semih Kılıçsoy için rekor bonservis bedeli Beşiktaşın genç yıldızının peşindeler

Semih Kılıçsoy açıklaması: Bundan sonraki yolu...
YORUM YAZ