MENÜ

Şaşırtan istatistik! Beşiktaş'ın yıldızı siftah yapmak istiyor

Kara Kartal ligde bugün Kayserispor'la kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesinde yıldız oyuncunun şaşırtan istatistiği dikkat çekiyor.

Şaşırtan istatistik! Beşiktaş'ın yıldızı siftah yapmak istiyor

Siyah-Beyazlılar’ın bugün Kayserispor’la Beşiktaş Park’ta oynayacağı karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

55. randevu

Beşiktaş ile Kayserispor, bugün Süper Lig’de 55. kez karşı karşıya gelecek. 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 54 maçın 33’ünü Beşiktaş, 12’sini Kayserispor kazandı. 9 müsabaka da berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş, 92 kez fileleri havalandırdı, Kayserispor ise 56 gol kaydetti. Siyah-Beyazlılar, rakibiyle ligde oynadığı son 6 müsabakadan da galip ayrıldı.

Dolmabahçe'de Kartal üstün

Kara Kartal, sahasında Kayserispor ile yaptığı 27 lig maçında 22 galibiyet elde etti. Siyah-Beyazlılar’ın ev sahibi takım olarak çıktığı bu müsabakaların 3’ü berabere tamamlanırken, 2’sinden ise Kayserispor galip ayrıldı. Sarı-Kırmızılı takım, deplasmanda Beşiktaş’ı 2009-2010 sezonunda 1-0, 2011-2012’de ise 2-0’lık skorlarla mağlup etti. İki takım arasında İstanbul’da oynanan 27 karşılaşmada Beşiktaş 61 gol kaydetti, Kayserispor ise 20 kez ağları sarstı.

Haberin Devamı

Şaşırtan istatistik Beşiktaşın yıldızı siftah yapmak istiyor

10. sırada yer alıyor

Ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, 7 puan ve averajla 10. sırada yer alıyor. Beşiktaş, gündüz maçında dolu tribünlere oynaması beklenen karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp taraftarını memnun etmek istiyor.

Şaşırtan istatistik Beşiktaşın yıldızı siftah yapmak istiyor

Henüz golü yok

Teknik ekip, bu konuda takımın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar’a güveniyor. Avrupa arenasında bu sezon çıktığı 7 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyan Kamerunlu yıldız, ligde ise henüz skor üretemedi. Başarılı oyuncunun, ligdeki 4 karşılaşmalık suskunluğunu bu akşam Kayserispor’la oynanacak müsabakada bozması bekleniyor.

Şaşırtan istatistik Beşiktaşın yıldızı siftah yapmak istiyor

YORUM YAZ