MENÜ

Samsunspor'a Beşiktaş müjdesi!

Gisdol yönetimindeki çıkışını devam ettirmek isteyen Karadeniz ekibinde Süper Lig'deki Beşiktaş maçı öncesinde sakatlarda güzel haber. Samsunspor'da Fofana, Bola ve Taylan’ın sakatlıkları tamamen geçerken, Dimata ile Zeki’nin ise Beşiktaş maçına yetişme ihtimalleri yüksek...

Samsunspor'a Beşiktaş müjdesi!

Yılport Samsunspor bu hafta sonu kendi evinde çok kritik bir maça çıkacak. Samsun ekibi, pazar günü Beşiktaş’ı ağırlayacak. Samsunspor’da Dimata ile Taylan Antalyalı sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemiyordu. Zeki Yavru, Bola ve Fofana’nın da son haftalarda sakatlıkları vardı. Kırmızı-Beyazlı kulübe forma giyemeyen futbolculardan sevindiren haber geldi.

Haberin Devamı

Sağlık ekibi seferber

Samsun yerel basınından Gazete Gerçek'nin haberine göre, takımın en etkili isimleri olan Fofana, Bola ve Taylan Antalyalı’nın sakatlıklarının tamamen geçti. Kırmızı-Beyazlılar’ın gol umutlarından biri olan Dimata ile savunma oyuncusu Zeki Yavru’nun ise hafif sakatlığı bulunduğu öğrenildi. Bu iki isimi de Beşiktaş maçına yetiştirmek için sağlık ekibinin seferber olduğu belirtildi.

Samsunspora Beşiktaş müjdesi

YORUM YAZ