MENÜ

Salih ve Saiss arasında gerginlik! Mert devreye girdi

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği maçta siyah-beyazlı futbolcular Salih Uçan ve Romain Saiss küçük çaplı bir gerginlik yaşadı.

Salih ve Saiss arasında gerginlik! Mert devreye girdi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası İstanbul derbisine sahne oldu. Beşiktaş zorlu karşılaşmada evinde konuk ettiği Galatasaray'ı 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup etmeyi başardı. Kritik maçın son bölümünde siyah beyazlı oyuncular arasında kısa süreli bir gerilim yaşandı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Aboubakar'dan Galatasaray'a karşı ilk gol

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde 90+3’te sahneye çıktı. Başarılı futbolcu, attığı şık golle klasını konuşturdu. Kamerunlu santrfor, bu skorla hem farklı zafere katkı sağladı hem de Cim Bom karşısındaki ilk golünü attı. Derbi öncesinde Muslera ve Abbdulkerim Bardakcı için yaptığı özel hazırlıkların karşılığını dün akşamki maçla alan Aboubakar, karşılaşma sonunda taraftara zafer üçlüsünü çektiren isim oldu.

Salih ve Saiss arasında gerginlik Mert devreye girdi

Vodafone Park’ta Galatasaray'a geçit yok

Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Galatasaray’ı 3-1 mağlup eden Beşiktaş, rakibine karşı evindeki üstünlüğünü sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Vodafone Park’ta sarı-kırmızılılara karşı oynadığı 7. maçta 6. galibiyetini aldı. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray’ı 3-1 yendi. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlılar puanını 65 yaptı. Kartal, evinde rakibine karşı üstünlüğünü ise sürdürdü. Vodafone Park’ta, Galatasaray’la 7 kez karşılaşan Beşiktaş, 6 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Haberin Devamı

Salih ve Saiss arasında gerginlik Mert devreye girdi

Omar Colley'den büyük fedakarlık

Beşiktaş’ın tecrübeli Gambiyalı stoperi Omar Colley, 3-1 kazandıkları Galatasaray maçının ardından konuştu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Colley, ağrıları olmasına rağmen oynamak istediğini dile getirdi. Derbi galibiyeti aldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Omar Colley, “Öncelikle oynadığımız her maç çok önemli. Fakat derbi oynuyorsanız, bu derbinin de galibiyeti çok daha mutluluk verici oluyor. Biz bu süreçte en iyi oynayan takım olduğumuzu göstermek istiyoruz herkese. Bu maç özelinde de bugün bırakmadık, pes etmedik, sürekli devam ettik. Bir oyun planımız vardı. Bir oyun anlayışımız vardı. Ondan kopmadık ve harika bir galibiyet aldık. Böyle de devam edeceğiz” diye konuştu.

Salih ve Saiss arasında gerginlik Mert devreye girdi

Saiss'in "Yat" ısrarına Salih karşılık vermedi

Galatasaray'ın baskılı oynadığı bölümde Salih Uçan yaşadığı sakatlığa rağmen oyuna devam edince, Faslı stoper Romain Saiss arkadaşından takıma dinlenmek için zaman yaratması adına kendini yere bırakmasını istedi. Salih Uçan ise bu talebi geri çevirince ikili arasında küçük çaplı bir tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

Salih ve Saiss arasında gerginlik Mert devreye girdi

Mert Günok'tan takım arkadaşına destek

İkili arasındaki tartışma kısa süre sonra son buldu ve ardından Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Mert Günok yarı sahaya kadar gelerek Salih Uçan'a moral desteği verdi.

Salih oyundan alındı

Beşiktaş'ın 29 yaşındaki orta saha oyuncusu yaşadığı küçük sakatlık ve yorgunluk nedeniyle dakikalar 84'ü gösterirken yerini Necip Uysal'a bıraktı.

Saiss'ten doğru zamanda siftah

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier League ekibi Wolverhampton Wanderes'ten transfer ettiği Faslı stoper Romain Saiss bugün siyah beyazlı forma ile ilk golünü Galatasaray karşısında maçın 35. dakikasında kaydetti.

Salih ve Saiss arasında gerginlik Mert devreye girdi

YORUM YAZ