MENÜ

Salih Uçan şikayetini iletti: Git gide kötüleşiyor! Beşiktaş'tan cevap geldi

Süper Lig'in 6. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın milli oyuncusu Salih Uçan, maç sonu açıklamalarda bulunurken şikayetçi olduğu konuya ilişkin düşüncelerini iletti. Uçan'ın bu şikayeti sonrası Beşiktaş Kulübü, yaptığı resmi açıklama ile oyuncusuna cevap vermiş oldu.

Salih Uçan şikayetini iletti: Git gide kötüleşiyor! Beşiktaş'tan cevap geldi

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Siyah-Beyazlılar'ın milli oyuncusu Salih Uçan, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

GÜNEŞ'TEN ÖZELEŞTİRİ!

Yenilen gol sonrası oyunu bırakmamalarının önemli olduğuna dikkat çeken Salih Uçan, "Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Ligde bir maçta berabere kaldık, bir maçta mağlup olduk. O yüzden hemen bu maçı en hızlı şekilde kazanarak atlatmamız gerekiyordu. Çünkü 2-3 günde bir maç oynuyoruz. Psikolojisi de kolay değil. Deplasman gidiyoruz, içeri geliyoruz. Üst üste deplasman oynuyoruz. Yani bugün de direkt kendimize şöyle söylüyoruz; taraftarımızla birlikte erken gol bulup direkt maçı ilk yarıda koparmak veya farkı açmak istiyoruz ama futbolda işte bazen planlıyorsunuz da planlar tutmayabiliyor. Devre arasına giriyoruz diyoruz ki hemen gol bulalım artık maçı çevirmemiz lazım. Ondan sonra ikinci yarının başı oluyor gol yiyoruz ama bırakmıyoruz. Bırakmamak güzel. Sonucunda bugün kazandık. Çok fazla gol kaçırdık. Biz gol kaçırdıkça Anadolu takımlarının özgüveni daha çok artıyor. Erken gol bulsak maçı daha çok domine edebiliriz ama bulamayınca hem biz sinirleniyoruz, stres oluyor. Taraftarımız da aynı şekilde... Biraz gerginlik oluyor ama sonunda kazanınca mutlu oluyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kayserispor karşısında beraberliği yakaladıkları golün kendilerine özgüven sağladığını ise Salih Uçan, şu sözlerle ifade etti:

İkinci yarıya başlarken devre arasında hadi beyler gol bulalım diye başlıyoruz, bir anda gol yiyoruz. Tabii ki o anda üzülüyoruz ama sonrasında... Büyük bir takımız, kaliteli oyuncular var. Golü bulunca direkt özgüven geliyor. Üstüne taraftarımızla birlikte baskılı başlıyorsun. O yüzden bugün sonucu güzel oldu.

'SAHAMIZ, ZEMİNİMİZ KÖTÜYE GİDİYOR'

Karşılaşmanın ardından saha zeminine ilişkin şikayetlerini dile getiren Uçan, "Ben bir şeye daha değinmek istiyorum. Bizim geçen seneye göre sahamız, zemin git gide kötüye gidiyor. Bunu da buradan söylemiş olayım. Artık kim dikkat edecekse... Zeminimiz biraz git gide kötüye gidiyor. Ona dikkat etmek lazım" dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş, maç sonu zeminle ilgili şikayetler sonrası resmi sitesi üzerinden bir açıklama paylaştı. 

Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

Beşiktaş Stadyumu’nun zemin çalışmaları her zaman olduğu gibi titizlikle devam etmektedir. Fakat iklimsel değişiklikler ve diğer çim sahalarda da görülen çim hastalığı, yüksek kalitede olan zemini kısa süre içerisinde olumsuz etkilemiştir. Kısa sürecek bir tedavinin ardından yine rutin bakımlara devam edilecek ve Futbol A Takımı oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı ve iyi zemine çok geçmeden dönülecektir.

 

Salih Uçan şikayetini iletti: Git gide kötüleşiyor Beşiktaştan cevap geldi

 

 

YORUM YAZ