MENÜ

Rus gazeteci Beşiktaş'ın teklif yaptığı oyuncuyu açıkladı!

Devre arasında Ernest Muçi ve Braga'dan Libyalı orta alan oyuncusu Al-Musrati'yi kadrosuna katan Beşiktaş'ın bir oyuncuya daha teklif yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Rus gazeteci Beşiktaş'ın teklif yaptığı oyuncuyu açıkladı!

Bu sezon özellikle ligin ilk yarısında gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta yeni yönetim devre arasında iki yeni ismi kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Siyah - beyazlılar, Portekiz ekibi Braga'dan Al-Musrati ve Polonya ekibi Legia Varşova'dan Ernest Muçi'yi transfer etmişti.

BONSERVİSLERİ BELLİ OLDU

Siyah-beyazlılar, Al-Musrati için Braga'ya 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 11 milyon Euro bonservis bedeli ödenediğini Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Beşiktaş, Ernest Muçi içinse 10 milyon Euro bonservis bedeli öndendiğini duyurdu.

Rus gazeteci Beşiktaşın teklif yaptığı oyuncuyu açıkladı

RUS GAZETECİ BEŞİKTAŞ'IN TEKLİF YAPTIĞI İSMİ AÇIKLADI

Devre arasında birçok isimle görüşen Beşiktaş'ın Rusya ekibi Spartak Moskova'da forma giyen 26 yaşındaki oyuncu Christopher Martins Pereira'ya teklif yaptığı ortaya çıktı.

Rus Gazeteci Ivan Karpov'un haberine göre, siyah-beyazlılar Rus ekibine defansif orta saha oyuncusu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı, ancak Spartak Moskova'nın bu teklifi reddetti.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN'DA TERİM İÇİN OLAY SÖZLER

Öte yandan Spartak Moskova Sportif Direktörü Tomas Amaral'ın orta alana daha yüksek profilli bir oyuncu aradığını, ancak Martins'i daha iyi bir teklife satmak istediği öğrenildi.

KARİYERİ

Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu, 2013 yılında Lyon U19 Takımı'na transfer oldu. 2019 yılına kadar Fransız ekibinde kalan Christopher Martins, 2 milyon Euro karşılığında Young Boys'un yolunu tuttu.

Rus gazeteci Beşiktaşın teklif yaptığı oyuncuyu açıkladı

2022'de 500 bin Euro karşılığında Spartak Moskova'a kiralanan başarılı oyuncu 2022 yılında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle kalıcı olarak transfer oldu.

Rus gazeteci Beşiktaşın teklif yaptığı oyuncuyu açıkladı

YORUM YAZ