MENÜ

Rosier Beşiktaş'tan ayrıldı! İşte satın alma opsiyonu bedeli

Beşiktaş, kadro dışı bıraktığı Fransız futbolcusu Valentin Rosier'in Nice'e kiralık olarak transfer olduğunu açıkladı. Rosier'in sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu da belli oldu.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Bailly ve Onana'nın ardından bir futbolcu daha gönderildi. Siyah-Beyazlılar, Rosier'in satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. Rosier'in satın alma opsiyonu da belli oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier'in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC NICE kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre OGC NICE kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC NICE kulübü tarafından karşılanacaktır.

Rosier Beşiktaştan ayrıldı İşte satın alma opsiyonu bedeli

FRANSA'YA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Nice'e transfer olan Rosier, Fransa'ya döndüğü için mutlu olduğunu belirtirken, ' Artık yeni renklerimle çalışmak için sabırsızlanıyorum. Sezonun ilk bölümünü takip ettim, birlikte yapılacak çok güzel şeyler var. Çok motiveyim ve takımın hedeflerine ulaşması için yardımcı olacağım' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

PROJEMİZE MÜKEMMEL ŞEKİLDE UYUYOR

Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere Rosier transferiyle alakalı olarak,  'Sportif ve insani açıdan projemize mükemmel bir şekilde uyuyor. Biz onun bu kış aramıza katılması için elimizden geleni yaptık, o da Nice'e katılmak için her şeyi yaptı. ' açıklamasında bulundu.

Rosier Beşiktaştan ayrıldı İşte satın alma opsiyonu bedeli

Beşiktaş'ta 3.5 sezon forma giyen Valentin Rosier 126 maçta forma giyerken 6 gol atıp 18 asist yaptı ve 3 kupa kaldırdı.

SATIN ALMA OPSİYONU ORTAYA ÇIKTI

Fransız basınında yer alan habere göre Rosier'in satın alma opsiyonu 4 milyon euro olacak. Nice, Rosier'in kalıcı transferi için 4 milyon euronun yanı sıra Beşiktaş'a çeşitli bonus ödemeleri yapacak.

Nice-matin'de yer alan haberde "27 yaşındaki Valentin Rosier, Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra yaklaşık 4 milyon Avroluk satın alma opsiyonuyla kiralık olarak sözleşme imzaladı." denildi.

BEŞİKTAŞ'TA YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

Eric Bailly ve Jean Onana'nın ardından Beşiktaş'ta üçüncü ayrılık Valentin Rosier ile gerçekleşti. Amir Hadziahmetovic ve Alex Oxlade Chamberlain'in lisanslarını dondurma kararı alan Beşiktaş'ta Amartey, Colley, Masuaku, Svensson, Gedson, Rebic, Muleka, Rashica, Ghezzal ve kadro dışı bırakılan Aboubakar yabancı statüsünde yer alan oyuncular arasında yer alıyor.

Siyah-beyazlıların kadrosunda 10 yabancı oyuncu bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos'un Aboubakar ile yapacağı görüşmenin ardından Kamerunlu futbolcu hakkında son kararını verecek.

YORUM YAZ