MENÜ

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçını yorumladı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçını NTV ekranlarından yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Cyle Larin'in son haftalardaki performansına parantez açan Dilmen, ''Geçen sene neden gönderildiğini sormuyorum. Bu sene dönüşü oldukça iyi. 26 yaşında ve çok güzel bir yaş, olgunlaşacak." diye konuştu. Beşiktaş'ın oyunundan keyif aldığı belirten Dilmen, ''Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Fatih Terim'i olma içgüdüsüyle hareket ediyor. Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'tan çok keyif aldım." dedi.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçını yorumladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma Beşiktaş'ın 6-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Siyah Beyazlı ekibe liderliği ve 3 puanı getiren goller Cyle Larin (4), Oğuzhan ve Hasic'ten geldi. Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarından yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Dilmen, Siyah Beyazlı ekibin hücum performansının takdir-e şayan olduğunu dile getirdi, ''Ne kadar takdir etsek azdır. Sanki Beşiktaş 40 bin seyirciyle oynuyor gibi... Beşiktaş taraftarı olsa daha da üstün oynar." dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Cyle Larin'in son haftalardaki performansına parantez açan ünlü futbol adamı, ''Gelişime çok açık. 8 gol atmış ve penaltı yok. Mesela Diagne, penaltıdan çok atıyor. Kanada Milli Takım oyuncusu ve geçen sene neden gönderildiğini sormuyorum. Bu sene dönüşü oldukça iyi. 26 yaşında ve çok güzel bir yaş, olgunlaşacak."

Beşiktaş'ın oyunundan keyif aldığı belirten Dilmen, ''Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Fatih Terim'i olma içgüdüsüyle hareket ediyor. Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'tan çok keyif aldım." dedi ve ekledi:

'Sergen Yalçın sisteme inanmazdı artık inanıyor'

''Rakibini çaresiz bırakan, 6 gol dışında en az o kadar gol pozisyonuna giren bir Beşiktaş. Rizespor ise varlık gösteremedi. Sadece 3-0’dan sonra Beşiktaş’ın izin verdiği kadar gelebildi. Yıllardır yabancı kaleci varken Ersin ile oynuyor. Birkaç maçtır da iyi oynuyor Ersin. Rıdvan yaşında göre maksimumda oynuyor. Vida’nın sezon başı ve şimdiki performansı Sergen Yalçın sayesinde. Sergen Hoca yeteneğine bakıyor. Futbol zor bir oyun denir. Matematik falan değildir. Ben sisteme inanıyorum. Sergen Yalçın sisteme inanmazdı artık inanıyor. Beşiktaş dışında da hiçbir yerde inanmaz.''

Haberin Devamı

YORUM YAZ