MENÜ

Ricardo Quaresma'dan Şenol Güneş itirafı! Teklifi açıkladı...

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesinde bu akşam MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Kara Kartal, Ankara'da golsüz tamamlanan ilk maçın ardından Dolmabahçe'de final bileti için terk dökecek. Siyah-beyazlı takımın eski yıldızı Ricardo Quaresma da bu akşam kritik maçta tribünde olacak. Henüz futbolu bırakmayan ve serbest oyuncu statüsünde olan Portekizli futbolcu, karşılaşma öncesi verdiği röportajda Şenol Güneş, Fernando Santos ve Beşiktaş taraftarıyla ilgili çarpıcı sözler söyledi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, TRT Spor'a verdiği röportajda siyah-beyazlı takımla ilgili ve teknik direktörlük kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda bu akşam oynanacak MKE Ankaragücü maçında stadyumda olacağını ve Kara Kartal'ı destekleyeceğini bildiren Portekizli futbolcu, Şenol Güneş ile ilgili de çarpıcı sözler söyledi. Quaresma ayrıca Fernando Santos'tan kendisine teklif geldiğini de duyurdu.

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ YA DA PORTO!'

Türkiye'nin kendisi için önemini aktaran Quaresma,"İstanbul hayatımın bir parçası. Türkler, bana karşı çok iyi. Beşiktaş'ta büyük bir geçmişim oldu. Ölene kadar benimle olacak. İstanbul da bu yüzden hayatımın önemli noktası" dedi. Teknik direktörlük kursu alacağını da duyuran Portekizli yıldız, "Her gün idman yapıyorum, aynı zamanda teknik direktörlükle ilgili kurs alacağım. Aşağıdan başlayacağım ve yukarılara çıkmak istiyorum. Tekrar futbol oynar mıyım tekrar? Bunu bilmiyorum. Fırsat olursa oynarım ama bunun için bir endişem yok. Futbol oynayacaksam Beşiktaş ya da Porto olmalı! İki kulüp de negatif günler geçiriyor ama bu da futbolun parçası. Beşiktaş ve Porto'da hayatımın en güzel günlerim geçti. Hangi pozisyonda olursam, en iyisini yapmak istiyorum. Bu yüzden kurslar almak istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ricardo Quaresmadan Şenol Güneş itirafı Teklifi açıkladı...

'SANTOS BENİ İSTEDİ'

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Fernando Santos'tan teklif aldığını da duyuran 40 yaşındaki futbolcu, "Fernando Santos, Beşiktaş'a dönmemi ve futbol oynamamı istiyordu. Onun için de kolay bir dönem olmadı. Başkan Hasan Arat ile bu konu hakkında konuştuk ama ne istediğini sonra söylemedim. Ben kişisel olarak böyle şeylerin üzerine gitmem. Telefon numaram var, istedikleri zaman beni arayabilirler" ifadelerini kullandı.

'SEMİH KILIÇSOY PARLAYACAK'

Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy hakkında da yorumda bulunan Portekizli yıldız, "Semih Kılıçsoy çok yetenekli, çok iyi bir genç. İyi bir Beşiktaş kadrosu içinde daha çok parlayacaktır. Günümüzde insanlar çok para kazanmayı düşünüyor ama Beşiktaş, sportif direktörün gelecekte daha çok nasıl kazanacağını düşünmeli. Bu kısımda hata var" sözlerini sarf etti.

Ricardo Quaresmadan Şenol Güneş itirafı Teklifi açıkladı...

'ŞENOL GÜNEŞ İLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTERİM'

Beşiktaş'taki eski teknik direktörü Şenol Güneş ile antrenör olarak çalışmayı çok istediğini vurgulayan Quaresma, "Şenol Güneş ile çalışmayı çok isterim. Çok tecrübeli, çok öğretici. Ona çok saygı duyuyorum ve Şenol Güneş'i çok seviyorum. Birlikte çok şey kazandık. Teknik direktörlük yolunda ondan çok şey öğrenmek isterim. Şenol Güneş'ten çok şey öğrendim. Transfer olduğumda çok iyi durumda değildim. Şenol Hoca, benimle konuştu ve fiziksel olarak iyi olmamam halinde, beni oynatmayacağını söyledi. Başta kötü hissettim ama motive oldum ve daha iyi hale geldim. Kendi aramızda Şenol Güneş ile belli savaşlar verdik ama çok güzel başarılar yakaladık" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

'BENİ KİMSE BU KADAR SEVMEDİ'

Son olarak Beşiktaş taraftarıyla ilgili hissettiklerini aktaran yıldız futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "Beşiktaş taraftarı, daima benim için özel olacak. Beni bu kadar seven başka bir taraftar grubu olmadı. Onlar tarafından bu kadar sevilmek beni çok mutlu ediyor. Onlara her şey için teşekkür ederim."

YORUM YAZ