MENÜ

Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş'a mesaj ve transfer sözleri

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde golleri ve kendine has stiliyle taraftarların sevgisini kazanan Ricardo Qauresma, Türkiye'ye geldi. Son olarak ülkesinde Vitoria Guimaraes forması giyen Portekizli yıldız önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş'a mesaj ve transfer sözleri

2010 ile 2013 ve 2015 ile 2019 yılları arasında Beşiktaş forması giyen ve taraftaların sevgilisi olan Ricardo Quaresma, son olarak Vitoria Guimaraes forması giymişti.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi takip etmek için İstanbul'a geldi. Quaresma, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

'ÇOCUKLARIMA HER ŞEY BURADA BAŞLADI DEDİM'

Ricardo Quaresma, İstanbul'a geldiğinde hissettiklerini şöyle anlattı: "İstanbul'a gelip stadyuma yakın olmak çok iyi hissettiriyor. Stadyumu görünce 'Her şey burada başladı' dedim çocuklarıma. Beşiktaş daima kalbimde ve hayatımda olacak. Türkiye de benim için çok özel ve çok önemli bir yer."

Ricardo Quaresmadan Beşiktaşa mesaj ve transfer sözleri

'OYNAYABİLECEK DURUMDAYIM'

Yıldız oyuncu kendisiyle alakalı olarak ise, "Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek benim için çok güzel olurdu. Şu anda sadece 10 dakika değil daha da fazla oynayabilecek durumdayım. Bunun kararını elbette yöneticilerimiz verir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE...'

Quaresma, Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde bunu düşünmeden kabul edeceğini ifade etti: "Hiç düşünmeden, 'evet' derdim. Hayallerimden birisi futbola Beşiktaş'a veda etmek. Mükemmel Beşiktaş taraftarının önünde bunu yapmak harika olurdu."

Ricardo Quaresmadan Beşiktaşa mesaj ve transfer sözleri

'DERBİ ÇOK ÖZEL OLACAK'

Beşiktaş formasıyla birçok kez derbilerde forma giyen ve goller atan Quaresma; "Beşiktaş ile güzel anılar yaşadık, tarih yazdık. Beşiktaş için oynamayı seviyordum. Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak." dedi.

TALISCA VE CRISTIANO RONALDO SÖZLERİ

Quaresma, Beşiktaş taraftarının transfer edilmesini istediği eski takım arkadaşı Anderson Talisca ve çocukluk arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında da yorum yaptı.

"Konuşmakta sıkıntı yok. Talisca ve Cristiano Ronaldo'ya ulaşmak kolay. Talisca Beşiktaş'a geri dönmek istiyor mu, bu önemli. Açık kapı varsa oturup konuşmak çok önemli. Beşiktaş, herhangi bir konuda ihtiyaç duyarsa ben her zaman yardıma hazırım."

İZLE | Talisca, Ronaldo'nun yokluğunda golleriyle şov yaptı! İşte Al Duhail - Al Nassr maç özeti

Ricardo Quaresmadan Beşiktaşa mesaj ve transfer sözleri

YORUM YAZ