MENÜ

Quaresma'nın oğlundan Beşiktaş paylaşımı! Babasının neden dönmediğini açıkladı

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un takımın başına geçmesinin ardından siyah beyazlı takıma geri döneceği iddiası ortaya atılan Ricardo Quaresma'yla ilgili oğlu Ricky'den flaş bir paylaşım geldi.

Quaresma'nın oğlundan Beşiktaş paylaşımı! Babasının neden dönmediğini açıkladı

2010 yılından Serie A ekibi Inter'den transfer olduğu Beşiktaş'ta iki lig şampiyonluğu yaşayan ve siyah beyazlı taraftarın sevgilisi olan Ricardo Quaresma, 2019 yılında Kasımpaşa'ya transfer olmuş ve ardından Portekiz temsilcisi Guimaraes'le anlaşma sağlamıştı. 2 yıl ülkesinde oynayan yıldız futbolcu takımdan ayrılarak kariyerini noktalamıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a geri dönecek iddiası

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ardından teknik direktörlük görevine Fernando Santos'un getirilmesinin ardından, Quaresma'nın da Portekizli Milli Takımı'nda hocalığını yapan Santos ile birlikte siyah beyazlı takıma geri döneceği iddia edilmişti.

Quaresmanın oğlundan Beşiktaş paylaşımı Babasının neden dönmediğini açıkladı

Quaresma'nın oğlu Ricky'den flaş paylaşım

2022 yılından bu yana futbol sahalarından uzak olan 40 yaşındaki Ricardo Quaresma'nın futbolcu olma yolundaki oğlu Ricky'den flaş bir paylaşım geldi. Rick sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Samet Aybaba'nın 'Quaresma geliyor mu?' sorusuna verdiği cevap şaşırttı" başlıklı haberi alıntılayarak “İşte babamın Beşiktaş’a dönmemesinin sebebi.” ifadesini kullandı.

Quaresmanın oğlundan Beşiktaş paylaşımı Babasının neden dönmediğini açıkladı

Aybaba'nın taraftara verdiği Quaresma yanıtı

Haberin Devamı

Öte yandan Ricky Quaresma'nın paylaşımında alıntıladığı haberin, Samet Aybaba'nın bir Beşiktaş taraftarıyla Anıtkabir'de yaşadığı bir dilayoğu içeriyor. Beşiktaş taraftarının, "Hocam Quaresma geliyor değil mi?" sorusunu Samet Aybaba, "Daha neler. Ne yapacağız olum Quaresma'yı" yanıtını veriyor.

YORUM YAZ