MENÜ

Portekiz'de Musrati pişmanlığı! Taraftarlar birbirine girdi

Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan bir performans sergileyen Beşiktaş, Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'ın ardından çareyi Fernando Santos da buldu. Portekizli çalıştırıcıyla birlikte sezonun geride kalan kısmında yeniden form yakalamak isteyen siyah-beyazlılar, devre arası transfer döneminin son gününde taraftarın beklediği yıldız oyuncuları kadrosuna kattı. Ernest Muci ve Al-Musrati'yi transfer eden Kara Kartal'da yıldız oyuncu şimdiden çileden çıkardı.

Portekiz'de Musrati pişmanlığı! Taraftarlar birbirine girdi

Devre arası transfer döneminin son gününde ise Al-Musrati ile Ernest Muci'yi kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, ligin geride kalan kısmında tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci, ilk maçına Kayseri'de çıkacak. Hücum hattında Aboubakar, Ghezzal, Rashica gibi çok önemli eksikleri olan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, 23 yaşındaki Arnavut oyuncuyla görüşerek, ''Hazır mısın? Kayseri maçında 11'de başlıyorsun" mesajı verdi.

BRAGA TARAFTARLARI MUSRATI İÇİN KIZGIN

Beşiktaş'ın zorunlu satın alma maddesi ile Braga'dan kiraladığı Al-Musrati, Portekiz'de gündeme oturdu. 12 milyon Euro bonservis ve 2.5 milyon Euro bonusa kadroya katılan Libyalı orta sahanın siyah-beyazlı kulübe gitmesi, hem Braga hem de onu çok isteyen Benfica taraftarlarını çileden çıkardı. Bragalı futbolseverler yıldız futbolcu için, "Takımın en iyi oyuncularından birini gönderdik... Musrati'yi başka bir kulübe vermek bizim için utanç verici bir durum… Yerini doldurmak asla kolay olmayacak'' yorumlarını yaptılar.

Haberin Devamı

Portekizde Musrati pişmanlığı Taraftarlar birbirine girdi

'BİZDEN 30 MİLYON EURO İSTEDİLER'

Benfica cephesinin üzüntüsü ise kızgınlığa dönüştü. Çünkü yaz transfer sezonunda Lizbon ekibi, 27 yaşındaki oyuncuyu almak için 20 milyon Euro'yu bulan (16+4 milyon Euro) bir teklif götürmüş, Braga ise rakibinden 30 milyon Euro talep etmişti. Yarım sezonun ardından Beşiktaş'ın oyuncuyu daha az bir rakama alması kırmızı-beyazlı futbolseverleri çileden çıkardı. Yapılan yorumlarda, "Biz istediğimizde 30 milyon Euro ama Beşiktaş'a 15 milyon Euro, söyleyecek hiçbir şey yok… Braga'dan alınmadı, artık Beşiktaş'tan almalıyız" ifadelerini kullandılar.

Portekizde Musrati pişmanlığı Taraftarlar birbirine girdi

Beşiktaş'ın 27 yaşındaki yeni orta sahası Al-Musrati, ön libero mevkisinde forma giyiyor. Bu sezon, Braga formasıyla toplamda 20 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, 4 gol ve 1 asistle oynadı.

 

YORUM YAZ